ACCIDENT cumplit în ITALIA. Ioan Mihalyi din Borșa a fost PROIECTAT prin trapa mașinii!

Ioan Mihalyi este românul care a murit luni seară, 8 octombrie, într-un accident rutier. Bărbatul a fost proiectat prin trapa panoramică a mașinii. Din pacăte, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, potrivit siteului Agenda Diasporei.

Tânărul de doar 33 de ani era originar din comuna Borșa, Maramureș, dar locuia de mai mulți ani la San Giorgio di Piano. Luni, Ioan se întorcea de la aniversarea unui prieten apropiat și urma să se întâlnească la Bologna cu iubita lui și alți prieteni, dar nu a reușit să mai ajungă, scrie autoarea Cornelia Crâșmaru.

Tragedia a avut loc pe Via della Costituzione din Argelato, o localitate din provincia Bologna. Mihalyi era împreună cu un prieten la bordul autovehiculului propriu, un bmw 320, când din cauze încă necunoscute, într-o curba dublă a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul. În urma impactului violent, românul a fost proiectat prin trapa panoramică. La locul incidentului au intervenit echipajele de la 118, dar pentru Mihalyi nu s-a mai putut face nimic, acesta a decedat pe loc. 

Pasagerul aflat în bmw, un marocan de 31 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital.
Moartea tânarului român a șocat pe toți cei care îl cunoșteau. Erik Scabbia, proprietarul barului Night & Day Station a declarat pentru Il resto del Carlino: "Ioan, cu zece ani în urmă, a lucrat pentru mine: a fost un băiat bun, întotdeauna punctual. Și-a cumpărat casă aici și lucra pentru o societate de prelucrări mecanice. Se trezea în fiecare dimineață la ora 6.00 să meargă la muncă. Regret enorm că a plecat dintre noi un băiat de aur, într-adevăr o persoană bună. Înainte de a urca la volanul mașinii, la ora 21.00, a glumit și a sărbătorit cu prietenii. O tragedie!"

Distrusă de durere, iubita tânarului a publicat pe Facebook o fotografie în care erau amândoi, fericiți, însoțită de mesajul:

„Dumnezeu să te odihnească, suflet bun! O să îmi lipsești enorm de mult. Te iubesc, baby”

Și alte amănunte pe Agenda Diasporei.

 

Adauga comentariu