Instanța a decis. Apostol Marius este CONSILIER LOCAL la Borșa. Ordinul prefectului a fost ANULAT!

Apostol Marius , președintele Partidului România Mare filiala Maramures, una din cele mai puternice din țară, este membru al BPN și vicepreședinte al PRM la nivel național  a repurtat o nouă victorie împotriva grupului condus de Victor Iovici, care sabotează și aduce prejudicii grave Partidului România Mare de un an de zile! 

Să amintim că Apostol Marius a fost ales presedinte al filialei PRM Maramures in 05.07.2017 pe un mandat de 4 ani, a contestat organizarea și desfășurarea Congresului al VI-lea al PRM din data de 11.11.2017 și a obținut la Tribunalul București respingerea înregistrării modificărilor aduse la statut, sediu și organele de conducere la congres, pentru abuzuri și grave abateri de la statut. 

"Ulterior acest grup de impostori a încercat să folosescă șmecherii pentru înregistrarea pe cale necontencioasă a lui Iovici ca președinte interimar și al unui Birou Permanent clandestin, făcut ca hoții noaptea din câțiva membri de drept ai BPN și în rest dintr-o șleahtă de prieteni și pleșcari de ocazie, la care Tribunalul București a dispus suspendarea procesului până la soluționarea definitivă a procesului deschis de adevăratul președinte interimar Adrian Popescu și B.P.N. de la 1.10.2016, confirmat statutar de Consiliul Național la data respectivă, formulă în care s-au organizat și condus alegerile locale și parlamentare din 2016

Decizia de la Tribunalul Maramures vine într-un proces local, după ce grupul Iovici l-a revocat ilegal și nestatutar din funcția de președinte de filială și i-a retras sprijinul pentru a-i fura mandatul de consilier local la Borșa! Iată că minciuna are picioare scurte și justiția după câteva luni a făcut dreptate, respingând făcăturile politice josnice, bișnițare ale lui Iovici pentru câțiva arginți (de fapt câteva mii de euro) de la cei care vor sa aibă majoritatea in Consiliul local Borșa care nu l-au putut influența pe adevăratul reprezentant al PRM să cedeze prin vot la hotărâri grave asupra patrimoniului forestier și imobiliar din zona orașului maramureșean", se arată într-un comunicat trimis redacției noastre 

Hotărârea instanței îl privește și pe Iovici, pentru că anularea ordinului prefectului de eliberare a lui Apostol Marius din mandatul de consilier local s-a făcut de instanță din cauza actelor false prezentate de falsul președinte PRM, care nu are calitatea statutară și juridică ca să-l excludă pe Apostol Marius din PRM, ca apoi să-i ceară pe baza lor, prefectului, revocarea mandatului. 

Dacă Iovici ar fi avut o calitate oficială recunoscută și acte doveditoare, nu se dispunea anularea ordinului prefectului ! Dincolo de nerecunoașterea calității procesuale a lui Iovici stă de fapt  nerecunoașterea calității oficiale pretinse prin acte false. Pe 26 ianuarie 2019 se vor clarifica definitiv apele la ședințele BPN și Consiliului Național convocate de președintele interimar Adrian Popescu astfel încât acesta să poată intra cu problemele interne rezolvate în campania electorală a alegerilor pentru Parlamentul european. 

Prefectul nu a primit sentința

Întrebat de către Ziarul de Baia Mare despre această situație, prefectul Vasile Moldovan ne-a declarat următoarele:

"Nu am primit încă sentința. După ce vom intra în posesia ei, vom urma procedurile care se impun. În funcție de motivare, vom face sau nu recurs"

Sentința nu este definitivă, cu drept de recurs.

 

Adauga comentariu