Și Geanina Suciu e CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ la fitness și nu a fost SPONSORIZATĂ de Consiliul Local Tăuții Măgherăuș. De ce? Tatăl ei nu este consilier local așa cum este tatăl Ancăi Șomcutean

Ziarul de Baia Mare a relatat la începutul acestui an faptul că Primăria Tăuții Măgherăuș, prin Consiliul Local, sponsorizează sportivi ai urbei după gradul de influență pe care aceștia îl au la forurile decizionale.

Sub titlul “Fiica VIOLATORULUI din Consiliul Local Tăuții Măgherăuș e POLIȚISTĂ și SPORTIVĂ. În 2018, Anca Șomcutean s-a ANTRENAT pe BANI PUBLICI de la primăria unde tăticul e consilier”, dădeam cel mai bun exemplu.

Repet, nu contestăm cu nimic meritele sportive ale Ancăi Șomcutean, din contră o felicităm pentru performanțe și îi dorim, cu sinceritate, și pe viitor, altele mai bune. Numai că nu putem să subliniem faptul că Anca Șomcutean nu a fost sponsorizată înainte ca tăticul ei să fie consilier. Mai mult, pe unii consilieri îi bănuim că au purtat pampersuri, pe parcursul votului, având în vedere un conflict mai vechi al lui Marinică Șomcutean, tatăl Ancăi, cu aceștia, pe care i-a înjurat și amenințat în plenul unei ședințe, că au ajuns la Poliție să-și termine socotelile.

În continuare vă mai dăm un argument din care reiese faptul că nu doar valoarea sportivă contează ci în primul rând, influența. Care de-a puterea, cum se spune.

Geanina Suciu, CAMPIONĂ națională la Fitness și în top 10 mondial

A împlinit 14 ani. Face sport pe banii părinților și nu pe banii comunității, din budetul local, așa cum s-a antrenat anul trecut, Anca Șomcutean, care a primit pentru câteva luni suma de 6000 de lei, adică 750 de lei lunar. Geanina este elevă și nu este angajată, pe bani frumoși, la stat, în cadrul Poliției Maramureș, cum este Anca Șomcutean. Cu toate acestea este campioană națională la fitness, categoria 14-15 ani în 2018 și niciodată nu a ieșit din top 10 mondial și toate acestea doar după un an intens de muncă. Cu siguranță alți 6 ani de gimnastică ritmică și-au spus cuvântul la valoarea actuală a Geaninei.

Modeling cu Botezatu și Iulia Albu

Geanina este sportivă la CSM Baia Mare, antrenor Magdalena Szabo și este văzută ca o sportivă de perspectivă de către antrenori și specialiștii în domeniu. Cochetează cu modelingul, frumusețea ajutând-o decisiv în acest sens. Cursurile de specialitate și paradele la care a participat, organizate de Cătălin Botezatu și Iulia Albu au desăvârșit-o și la acest capitol. Despre Geanina am aflat că este modestă, muncește mult, îi place să pozeze și o caracterizează seriozitatea. Credem că deja sunt suficiente ingrediente pentru o mare sportivă de care suntem siguri că o să mai auzim.

“Și eu am copii minunați, cu performanțe mari, mai au și alții. Noi nu am fost niciodată ajutați, sponsorizați de către Consiliul Local. Poate și pentru că, așa ca dumneavoastră, a câștigat și eu un proces împotriva lui Marinică Șomcutean. Ca părinți suntem fericiți pentru ce putem face pentru copii. Sunt mândru de fiica mea și e doar la început de carieră sportivă”, a declarat pentru Ziarul de Baia Mare, Ioan Suciu, tatăl Geaninei.

Poate aud și cei din Consiliul Local Tăuții Măgherăuș despre aceste performanțe, așa ca fapt divers, nu e treaba noastră acest lucru. Felicitări Geanina, bravo părinților tăi!

 

 

 

 

Adauga comentariu