Video. CRIMINALUL și VIOLATORUL Esterei, fetița de 5 ani de la Cuprom, ARESTAT preventiv. Ieri, MASCAȚII au fost din nou la locul oribilelor fapte

La mai bine de un an de la cazul care a șocat opinia publică băimăreană și nu numai, avem un răspunzător pentru violarea și uciderea copilei de doar 5 ani, Estera.

Autorul faptei, un tânăr de 17 ani, a fost vecin cu victima în blocul de la Cuprom, unul din cele mai rău-famate zone ale municipiului Baia Mare.

Ieri s-a dispuns arestarea sa preventivă după ce anul trecut, un alt suspect în acest caz, tot minor, s-a înecat în timp ce se scălda într-un râu. Aproximativ 300 de martori au fost audiați în acest caz, iar autorul a fost mai aproape de victimă decât își închipuiau anchetatorii. Tot ieri, mascați, polițiști și procurori au fost la fața oribilelor fapte și au mai făcut audieri.

“Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 37/DL/27.06.2019, pronunţată în dosarul nr. 1179/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 iunie 2019, şi până la data de 26 iulie 2019, inclusiv, a inculpatului J.A., în vârstă de 17 ani, domiciliat în Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol şi omor calificat.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că acesta, în data de 30.04.2018, într-o clădire dezafectată de pe str.Electrolizei din Baia Mare,  a întreţinut relaţii intime cu o fetiţă în vârstă de 5 ani, şi a exercitat acte de violenţă asupra ei, cu o cărămidă, la nivelul capului, acte care au condus la decesul victimei”, se spune în hotărârea Tribunalului Maramureş dată de judecătorul Stamate-Tămășan Nicolae, care poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Adauga comentariu