Video exclusiv. POLIȚIST cu TOATĂ MAȘINA parcată pe TROTUAR în Baia Mare și în zonă cu OPRIRE INTERZISĂ

Doar de câteva zile v-am prezentat situația insuportabilă pentru locuitorii străzii Vasile Lucaciu din Baia Mare unde pietonii sunt nevoiți să circule pe șosea din cauza mașinilor parcate pe trotuar. Detalii aici: MAȘINILE pe trotuar, PIETONII pe șosea! Se întâmplă în fiecare zi pe o stradă din Baia Mare. “Oare cât mai putem tolera”, se întrebă locuitorii de aici 

Materialul a avut extrem de multe reacții pe Facebook. Șeful Biroului Circulație din cadrul Poliției Locale Baia Mare, Zoltan Szigeti a promis acum trei zile pentru cititorii noștri că va demara o acțiune amplă de control iar viceprimarul Băii Mari, Marinel Rob aflat în concediu, ne-a comunicat, la solicitarea noastră, că-i pune la treabă pe polițiștii locali care trebuie să-și facă datoria așa cum o fac, chiar cu nuanțe de exces de zel, în alte zone mai centrale ale orașului.

În acest final de săptămână, numărul mașinilor parcate pe Vasile Lucaciu, în apropiere de centrul vechi, a crescut simțitor. Polițiștii locali au parcă interzis în această zonă, fiind una privilegiată din nu știm ce motive.

Ce știm și vă putem prezenta este mașina unui gherțoi care are pe parbriz insignă reprezentând apartenența la IPA (International Police Association), parcată în întregime pe trotuaar, având, în spatele său, indicatorul de Oprire interzisă.

Asta înseamnă să fii om al legii: tupeu, fărădelege, nesimțire față de locuitorii cărora le-ai parcat sub ferestrele casei.

Chiar dacă numărul de înmatriculare al autoturismului este de Satu Mare, permisul de parcare este eliberat pentru municipiul Baia Mare.

 

 

Adauga comentariu