100 de lucruri jenante în Baia Mare (1). VIDEO. Cel mai mare oficiu POȘTAL vinde: semințe pentru RĂSADURI de flori, de ardei, păstârnac, vinete, conopidă dar și DETERGENȚI pentru vase și SĂPUN lichid

Poșta Română, alături de alte comanii strategice de stat precum CFR sau Tarom nu a ținut pasul cu modernizarea de niciun fel. Serviciile oferite de companie sunt de proastă calitate și frizează deseori absurdul.

De exemplu, prin desființarea centrelor de colectare județene a corespondenței și înființarea unora regionale, dacă trimiți o scrisoare unui vecin din Baia Mare, corespondența ajunge mai întâi la Cluj, este sortată și mai apoi se întoarce la vecinul tău. Așa se întâmplă cu orice tip de corespondență între locații din Baia Mare dar și din întregul Maramureș.

Cozile și strategia proastă a coletelor sosite din străinătate au atras, de asemenea, în anumite perioade, furia clienților Poștei Române și implicit a Oficiului Poștal nr. 1 din Baia Mare, cel mai mare din județ.

Dacă în unele cazuri, unele oficii nu au avut nici măcar plicuri de vânzare, acestea ofereau tot felul de prostioare la care nici nu te-ai fi gândit că le găsești la poștă: de la CD-uri cu filme sau desene animate, la hârtie igienică, șervețele și în special produse de tip detergenți.

Iată de a găsit Ziarul de Baia Mare la Oficiul 1 al județului Maramureș spre vânzare, clienților, în urmă cu două zile. Dacă tot aveți de mers la poștă și vă gândiți să pregătiți grădina, nu are rost să mai faceți un drum până la piață pentru că aici găsiți semințe pentru răsaduri la 1,30 lei bucata. Oferta este diversificată: semințe pentru flori, pentru răsaduri de ardei verde, ardei roșu, păstârnac, vinete, conopidă.

Gospodinele nu trebuie să-și bată capul și să mai oprească și la supermarket pentru că pot găsi la poștă și detergent concentrat pentru veselă, de diferite culori și mirosuri dar și săpun lichid în cantități mari și la un preț bun, doar 5,5 lei flaconul.

Dacă sunteți cu familia la poștă puteți cumpăra și o carte din următoarele titluri: Valorile marii Uniri, Oameni adevărați, Biblioteca inimii sau Familia Ortodoxă. Puteți mulțumi și copiii cu cărți precum Motanul încălțat sau Racul, Broasca și Știuca.

Ce minte poți să ai să vinzi semințe de răsaduri și săpun lichid la poștă? De niciun fel ci doar interese din contracte naționale, barosane.

Pe când reformarea Poștei Române? Cred că niciodată. E mai profitabil așa. Pentru șefimea cu salarii uriașe. Nici cu muritorii de rând din oficii nu mi-e rușine pentru că au avut mereu lefuri din zona celor nesimțite.

Adauga comentariu