Așa, de seară! Primarul PSD Vladimir Petruț despre Gabriel Zetea, “LINGĂU” și despre Liviu Dragnea, “PENAL”

Primarul PSD de la Cavnic, Maramureș, Vladimir Petruț nu se dezminte și atacă din nou în termeni incredibil de duri conducerea PSD. În această seară, edilul a postat pe Facebook un mesaj cu referire directă la președintele PSD Maramureș care este și vicepreședinte la nivel național dar și la adresa comandantului suprem al social democraților, Liviu Dragnea:

“Pentru câțiva bănuți în plus la venituri, o parte dintre noi, suntem în stare să participăm la distrugerea României și să vindem viitorul tinerilor și al copiilor noștri tocmai acum în an centenar !!!
Fără lingăi și penali am putea merge înainte cu brio !!!”

E lesne de înțeles cine e lingăul, adică cel care apare în fotografia postată de Petruț. Despre penal și penali ați mai auzit. Nu știm cât o să mai auzim despre primarul din Cavnic în calitate de membru PSD, că despre astfel de postări și declarații am mai avut parte. Va urma?

Citește și:

VIDEO exclusiv. PSD contra PSD! Primarul Vladimir Petruț: “Gabriel Zetea ne-a tăiat fondurile pentru CALAMITĂȚI pentru că l-am atacat pe condamnatul PENAL Liviu Dragnea”

Adauga comentariu