AUDIO exclusiv. A băut, a pus muzică, a urcat la volan și l-a călcat! Adevărul despre cum A FOST OMORÂT la Seini, copilul de 1 AN și 8 LUNI de șoferul bețivan

Ziarul de Baia Mare revine asupra tragicului accident de la Seini, de ieri, în care un copil de doar 1 an și 8 luni (foto sus) a fost accidentat mortal de un șofer, pe strada Cărămidăriei din cartierul de rromi, de lângă târgul de animale. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ), vine cu lămuriri însă Ziarul de Baia Mare vă spune exact cum s-au întâmplat lucrurile, după zeci de mesaje schimbate cu martori oculari.

“În urma verificărilor privind accidentul de la Seini, produs ieri după-amiază, polițiștii au constatat următoarele: un tânăr de 27 de ani, care conducea un autoturism a surprins și accidentat un băiat de 1 an și 8 luni, ce era nesupravegheat pe strada Cărămidăriei din oraș. La scurt timp de la producerea accidentului, din cauza leziunilor suferite, băiatul a decedat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat ca avea o concentrație de 0.8 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de  ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, urmând a dispune măsuri în consecință”, ne-a declarat subinspector de poliție, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș

Muzică, băutură și neatenție = MOARTE

Ziarul de Baia Mare este singura publicație care a prezentat încă de aseară faptul că șoferul a fost la pălincia din zonă, lucru ascuns de toată lumea. De aici și bănuiala că acel conducător auto a fost băut. Am așteptat confirmarea polițiștilor chiar dacă aveam încă de ieri mai multe mărturii audio care susțineau că șoferul s-a îmbătat la pălincie și pe urmă l-a călcat pe îngerașul de nici doi ani cu mașina și nu că pur și simplu trecea pe stradă și copilul ar fi sărit în fața mașinii.

Din materialele audio am aflat că ajuns la pălincie, șoferul de 27 de ani s-a pus pe glume și pe distracție. Evident nu au lipsit nici păhărelele de tărie. Apoi a pus muzică și chiar i-a întrebat pe copii ce muzică le place. Cei mici au intrat repede în joc. Numai că șoferul neatent a urcat la volan și micuțul Prisecariu a intrat în fața mașinii. A fost prea mic să fie văzut iar șoferul prea neatent și băut să se asigure. Așa s-a întâmplat că l-a lovit mortal, luându-l efectiv sub o roată. Îngerașul a murit la scurtă vreme, medicii nemaiavând ce face după ce au ajuns la fața locului.

 

Adauga comentariu