BMW am eu MAȘINĂ și i-am tras o ONDULINĂ, împotrivă “la” GRINDINĂ!

„Cod portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice, grindină medie și mare, vânt puternic. Luați măsuri de adăpostire”, a fost alerta de urgență dată aseară de ISU Maramureș.

După recentele evenimente de acest gen, când sute de băimăreni și-au găsit mașinile distruse de grindina cât mingile de golf s-a trecut rapid la protejarea autoturismelor.

O adevărată isterie s-a declanșat printre proprietarii de mașini parcate printre blocuri. Pături, cearșafuri și chiar covorașe au fost puse în special pe parbrize dar și pe plafoanele mașinilor.

Despre deținătorii de BMW există multe legende urbane pe care nu le mai trecem în revistă dar suntem obligați să mai adăugăm una.

În satul Săsar, de lângă Baia Mare, deținătorul BMW-ului din fotografii, cu numărul de înmatriculare cuprinzând, evident inițialele BMW, a reușit să-și asigure mașina contra grindinii într-un mod original și grotesc deopotrivă.

Peste o pătură care acoperea parbrizele, bucăți mari de ondulină au fost așezate de parcă a căzut un acoperiș din apropiere pe bietul autoturism.

Ce-i sigur, e sigur, pare să fie mesajul proprietarului. Mai putem adăuga: unde BMW e, minte nu e sau BMW am eu MAȘINĂ și i-am tras o ONDULINĂ, împotivă “la” GRINDINĂ!

 

Adauga comentariu