Breaking News. MESAJUL primarului Cătălin Cherecheș: “Pentru sănătatea dumneavoastră, deszăpeziți 30 de minute în fiecare zi”

Ziarul de Baia Mare a intrat în gândurile edilului Cătălin Cherecheș de unde vă transcriem gândurile sale cele mai prețioase față de băimărenii îngropați în zăpadă, pe străzi, între blocuri, în fața școlilor și clinicilor medicale. Menționăm că primarul băimărean nu mai pune nici suflet în ceea ce face, nici sare pe străzi, ambele terminându-se:

“Dragii mei, creduli. Sunt negru de supărare că v-am oferit Iarna Băimăreană, mai bogată ca oricând în zăpadă iar voi înjurați și suntenți nemulțumiți. Ați vrut Iarnă ca în povești. Păi în care povești ați văzut lame de deszăpezire? Voi chiar sunteți mâncători de săpun, vorba lui Adi Rusu! Nu vă mai înțeleg.

Apoi ați vrut Iarnă ca-n copilărie. Păi eu, în copilărie, nu mișcam un deget dacă nu eram plătit de părinți, de unde dracu’ să știu ce copilărie nefericită ați avut voi? Eu trăiesc în continuare, Iarna, ca în copilărie, plătit de voi de această dată.

Botaniștii mei, știți că asta se întâmplă în fiecare an. Cu mine, vorbesc. Eu plec în Germania, în concediu, și prin alte țări, Austria. Am un prieten la o clinică... dar nu e treaba voastră. Și cu voi e la fel. V-am pus muzică toată Vara, Toamna și chiar Iarna asta. V-am adus artiști despre care mulți au crezut că nu mai trăiesc.

I-am încredințat unui penal, deszăpezirea, pentru un fleac: 20 de milioane de euro, știți cum e, ne respectăm între noi.

La final, vreau să fincer, nu vă mai mint. Și eu m-a sătrurat de prostiile pe care vi le spun.

Pune-ți mâna pe lopeți și zbenguiți-vă ca la concert. Pentru sănătatea dumneavoastră, deszăpeziți 30 de minute în fiecare zi, nu vă tot plângeți”.

N.R.: Acesta este un PMFLET și trebuie "servit" ca atare sau cu săpun!

Adauga comentariu