CADAVRUL persoanei lovite MORTAL pe "Șincai" în Baia Mare este al unei femei. Șoferul NU consumase alcool și are 22 de ani

UPDATE, ora 19:10

Cadavrul persoanei lovite pe strada Gheorghe Șincai din Baia Mare este al unei femei și nu al unui bărbat așa cum inițil am aflat de la cititorul care ne-a trimis câteva fotografii de la fața accidentului. Șoferul de 22 de ani a fost testat cu etilotestul și nu consumase alcool, potrivit IPJ Maramureș.

Știrea inițială  

Un cititor al Ziarului de Baia Mare ne-a trimis fotografii cu un accident mortal care a avut loc acum câteva minute în centrul Băii Mari, pe strada Gheorghe Șincai. Un bărbat a fost pur și simplu zdrobit în condiții încă necunoscute și zace acum mort într-o baltă de sânge. Mai multe obiecte personale sunt împrăștiate în jurul cadavrului. Polițiștii sunt la fața locului, fac măsurătorile sprecifice în astfel de cazuri și cercetează cum s-a întâmplat totul. Se pare că bărbatul a vrut să treacă strada prin loc nepermis, în zonă circulația fiind cu sens unic iar locul unde se află cadavrul nu este marcat cu trecere pentru pietoni. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a ajuns până pe parbrizul mașinii care l-a lovit.

Vom reveni cu amănunte.

Adauga comentariu