Cătăline, ai IGIENIZAT, ai luat mandat. Te-ai dovedit harnic INCULPAT. Mostră vie despre cum nu trebuie să faci nimic să ajungi primar ....

Toți edilii Băii Mari, de la Revoluție încoace, au fost nevoiți să închidă și gratiile pușcăriilor după ei, la un moment dat. Băimăreni sunt tipul de oameni care-și ridică în Cer conducătorii după care îi aruncă la coșul uitării ca si cum, fiecare dintre ei, nu ar fi fost cel mai bun de până atunci.

Pe pereții multor blocuri din Baia Mare mai stăruie scris "Anghel Free", de pe vremea când Cristian, fostul primar, își ispășea pedeapsa după gratii pentru fapte de corupție.

Și în aceste zile, la intrările în mai multe scări de blocuri mai există adevărate "plăcuțe comemorative" ale modului primitiv în care băimărenii s-au lăsat convinși că un individ care cu doi litri de apă/ apartament și o cutie de detergent poate să le spele creierul contra voturile lor.

"Igienizarea acestei scări a fost finanțată de Cătălin Cherecheș, candidat PSD-PC pentru Camera Deputaților".

Igienizarea a costat de zeci de ori mai puțin decât plăcuța. Doar o plăcuță, de mult mai mici dimensiuni, pentru un număr de casă, costă în jur de 60 de lei! Despre tupeul acestui om obraznic nu mai are sens să vorbim. Despre mâncătorii de săpun care l-au votat, voi mai scrie. Totuși, înainte să-mi urați toate cele bune, priviți cum arată fațada scării. Cât e de murdară, de pătată. Priviți peticeala de lângă interfon.

Chiar a IGIENIZAT? Curat-murdar, Cătăline. Sincer, te felicit! Cum mături tu cu acești oameni pe jos, ești de tot disprețul și respectul deopotrivă. Fotografiile sunt făcute acum 3 zile, de către un cititor al Ziarului de Baia Mare. Adresa: Str. Grănicerilor, nr. 88, sc D, ap. 35-48, Baia Mare.

Adauga comentariu