Ce trebuie să știți când VIZITAȚI COPIII în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. AFLATI programul RESTRICTIV și pentru celelalte VIZITE

Programul restrictiv, pentru vizita bolnavilor internați în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în perioada epidemiei de gripă, se menține.

Cel mai dificil este pentru aparținătorii din alte localități, în special pentru cei din Maramureșul istoric, care, depind adesea de cursele mijloacelor de transport în comun".

"Vin oamenii de departe. Din Borșa, Vișeu,  Sighet. Nu știu programul. Îi rugam să se intereseze și să-l respecte", ne-a declarat directorul unității, dr. Vasile Pop (foto).

În cazul vizitei copiilor, aparținătorii vor putea efectua vizita doar pe holul mare de pe Secția Pediatrie, de la etajul XI și nu pe holurile secțiilor.

"Recomandarea este, în special pentru copiii mici, să nu vină în contact cu aparținătorii, tocmai pentru a fi protejați. Dacă aducem de acasă microbi și ducem alții acasă, nu facem nimic. De aceea, vizitatorii nu trebuie să vină cu alți copii în spital", ne-a mai declarat managerul Pop.

Programul de vizită pentru Secția Pediatrie se va limita la un singur aparținător pentru fiecare copil. Discuțiile despre starea de sănătate a copiilor trebuie purtată cu personalul medical, pe holul dinaintea intrării pe secție.

Programul pentru vizite la Terapie Intensivă este între orele 10:00 - 11:00 și 16:00 - 17:00 și se referă la maxim 10 minute/ vizită și la doar 2 vizitatori/ bolnav.

Programul GENERAL de vizitare al bolnavilor în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare:

Luni- vineri: 15:00 - 17:00

Sâmbătă: 12:00 - 17:00

Duminică: 12:00 - 17:00

Vizitatorii sunt OBLIGAȚI să se echipeze corespunzător cu halate, măști și botoșei de unică folosință, puse la dispoziție de unitatea spitalicească.

Adauga comentariu