Consilier județean PSD Maramureș, apel de campanie: “Vrei m**e? O să primești. Îi rămâne fără dinți”. La bâtrânețe, Emil Ambruș se crede TAURUL colectivului

Se spune că cine nu are bătrâni să-și cumpere. Nu și atunci când vorbim despre cei ca moșul Emil Ambruș, consilier județean PSD, mâna dreaptă a președintelui CJ și al PSD Maramureș, Gabriel Zetea. Mai potent ca oricâmd, mai ales de când are cont pe Facebook, Emil baci împrăștie sămânță-n toată lumea care nu este de acord cu el.

Ziarul de Baia Mare a mai scris despre momentele sale de exhibiționism editorial în spațiul public dar se pare că de la o veme neuronii lui Ambruș nu sunt conectați cu spermatozoizii, sau invers.

CITIȚI și Nu știe să SCRIE corect dar are un LIMBAJ de maidan. Consilierul Județean PSD Maramureș, Emil Ambruș către un contestatar în apărarea lui Dragnea: “M**e îți dau toți pesediștii!” Vezi mesajele necenzurate

Pentru că este campanie electorală și mințile oamenilor sunt în fierbere, Emil Ambruș și-a pus și el la fiert ouăle și nu mintea.

Neputând să nu răspundă cu aceeași monedă celor care l-au provocat, consilierul județean PSD Maramureș i-a scris unui interlocutor:

“Tibi, vrei m**e? O să primești. Numai să ai grijă, suntem cam mulți. Îi rămâne fără dinți”. Ce ușurare, am aflat cu această ocazie că omul stă bine și cu debitul și cu presiunea. Despre lungime și fermitate nu am primit încă nicio informație.

Și ca totul să aibă și un final mai drăguț l-a făcut pe cel cu care vorbea și “gunoi”. Este adevărat că și Tibi i-a vorbit politicianului, în aceeași termeni.

Nu știm dacă Tibi a rămas cu dinți-n gură dar știm bine că trebuie să rămânem fără acest tip de falși, grotești și needucați politicieni.

 

Adauga comentariu