CRIME ÎN LANȚ la Baia Mare. 3 MORȚI și o rănită. Ioana Pop, O ANGAJATĂ a Primăriei Baia Mare este în COMĂ profundă după ce a fost lovită la cap. Se presupune că soțul a vrut să O OMOARE după care s-a sinucis

Polițiștii băimăreni sunt în alertă maximă. Este pentru prima dată când în Baia Mare, la 112 s-au primit două apeluri, la interval de câteva ore, că două cupluri au fost înjunghiate! Din cele 4 persoane rănite, trei au decedat iar una, angajată a Primăriei Baia Mare se află internată în spital, în comă profundă, medicii fiind rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate.

“La ora 11:30 am primit prumul apel la 112, potrivit căruia într-un imobil din Baia Mare de pe strada Gării, au fost găsite două persoane decedate. La examinarea excterioară a cadavrelor s-au găsist urme de violență asupra bărbatului de 50 de ani și a femeii de 37 de ani”, ne-a declarat subinspector de Poliție, Florina Meteș, purtător de cvvânt al Isnpectoratului de Poliției Județean Maramureș.

Surse ale Ziarului de Baia Mare ne-au spus că ambii parteneri de viață erau cunoscuți ca fiind consumatori de băuturi alcoolice.

Soțul mort, soția în comă, copii singuri în urma unor acte necugetate

În jurul prănzului, pe când cercetările cazului de pe Gării se aflau în plină desfășurare, un alt apel a pus polițiștii pe jar. De acestă dată este vorba de un bărbat și o femeie, înjunghiați în propria locuință, într-un imobil de pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. Bărbatul a fost găsit decedat iar femeia a fost grav rănită. Din păcate, anchetatorii nu pot afla mai multe detalii despre ce s-a întâmplat deoarece femeia nu este conștientă.

”Pacienta se află în comă profundă cu contuzie cerebrală hemoragică, creierul fiindu-i afectat”, ne-a declarant medicul neurochirurg Vasile Pop, managerul Spitalului Județean Baia Mare.

Polițiștii speră ca după expertiza medico-legală a celor 3 decedați să stabilească exact ce s-a întâmplat în toate cazurile și mai ales dacă există vreo legătură între ele.

Până la această oră, criminalul sau criminalii nu au fost prinși dar anchetatorii au mai multe piste de lucru.

ULTIMA oră: Soțul a vrut să-și omoare soția, angajata primăriei

Surse ale Ziarului de Baia Mare ne-au declarat că în cazul de pe starda Petre Dulfu, a fost implicată o angajată a Primăriei Baia Mare, Iona Pop din cadrul Serviciului Administrare Unități de Învățământ. Se pare că după o ceartă cruntă și o altercație dură, bărbatul a vrut să-și omoare soția după care s-a sinucis crezând că este moartă. Femeia se află acum între viață și moarte la spital. Cei doi au împreună doi copii.

Vom reveni cu amănunte.

Adauga comentariu