Cristian Niculescu Țâgârlaș nu vrea la PRIMĂRIE. Călin Bota EZITĂ. Simion Bizău vrea un om de AFACERI. Ca el

În cadrul unei conferințe de presă organizată ieri de către PNL Baia Mare, consilierul local Cristian Niculescu Țâgârlaș (foto stânga) a declarat că nu dorește să-și depună candidatura în lupta internă pentru desemnarea unui reprezentant privind alegerile locale viitoare.

“Am alte planuri politice. Nu mă intresează nici primăria Băii Mari nici europarlamentarele ci o candidatură la parlamentare“, a spus avocatul cu o mare experiență în consiliul local Baia Mare.

Călin Bota (foto mijloc), președintele PNL Baia Mare a fost șovăielnic iar din răspunsul său nu am înțeles nici dacă vrea nici dacă nu vrea să candideze, cert este că un nehotârât este cel mai slab politician.

În schimb, consilierul local Simion Bizău (foto dreapta), om de afaceri în Baia Mare, a fost ferm și a făcut o caracterizare a viitorului candidat de parcă s-ar fi descris pe el însuși, fapt care ne arată că este pregătit pentru lupta internă:

“Candidatul trebuie să fie un om de afaceri, să se gândească la bugetul local ca la bugetul propriu, al propriei firme, să nu dea pomeni electorale. La noi se tot dau gratuități numai că ce e gratis e de fapt cel mai scump. Undeva, noi toți, plătim acea gratuitate, deci este o înșelăciune”.

Simion Bizău a tras un semnal de alarmă privind căile de acces în județul Maramureș, a lipsei drumurilor rapide și a forței de muncă, lucruri care izolează Maramureșul de alte județe, din toate punctele de vedere.

Adauga comentariu