A dat cu VOTU'-n BALTĂ. În TRENING și ADIDAȘI! Așa s-a prezentat un consilier local din Baia Mare la ședință, sosit de la pescuit!

Pata de culoare a ședinței de Consiliu Local Baia Mare de ieri a fost tocmai unul dintre consilieri. Avea pete pe pantalonii vădit murdari iar pe umeri a purtat, mândru, ca pe un trofeu, un strat de mătreață. Îmbrăcat în trening, precum unul din cele cu care merge la pescuit și încălțat cu pantofi sport, consilierul municipal PSD, Gheorghe Gligan i-a supus pe toți cei din jurul său la un test de rezistență din toate punctele de vedere. Pe lângă vestimentația absolut aiuritoare, pentru un reprezentant al cetățenilor în forul decizional al puterii locale, Gligan parcă înghițise un sconcs și nu dorea să-i dea drumul.

Poate un cod care să reglementeze tipul de vestimentație obligatorie în Consiliul Local Baia Mare ar trebui să fie votat mai ales că tocmai la propunerea PSD a fost adoptat în luna octombrie a anului trecut “Codul de conduită” pentru parlamentari care spune că  

„Parlamentarii trebuie să asigure prin atitudine, limbaj, conduită și ținută, solemnitatea ședințelor parlamentare și bunul mers al activităților desfășurate în cadrul structurilor parlamentare și să aibă o ținută vestimentară decentă, să nu folosească expresii sau cuvinte jignitoare, indecente sau calomnioase.”

Printre dinți, colegii lui Gligan au comentat în fel și chip, răutăcisme de genul:

“Când e ziua lui să-i cumpărăm un șampon uriaș?”, sau “Se crede în Deltă?”. Ca o scuză, unul dintre apropiații consilierului ne-a șoptit: “A venit direct de la pescuit!”

Există un precedent, cel mai tare de până acum

PSD a înregistrat un precedent, în mandatul trecut când consilierul local Ilie Tudorel ( foto jos) s-a dus la o ședința de consiliu în maieu doar pentru că primarul l-a sunat să se prezinte repede la întrunire că nu are cvorum. Omul aflat în concediu s-a suspus rugăminții. În schimb, Tudorel a beneficiat de un regim schimbat și favorabil al parcării din fața firmei sale din centrul vechi.

Primește oare și Gligan ceva la schimb, după ce ieri a stat la țigară cu Cătălin Cherecheș (foto sus), cu care se judecă într-un proces în care Gligan este pârât de către primar pentru insultă și calomnie iar Gligan nu a votat ieri tocmai un punct referitor la angajamentul CL ca parte civilă într-un dosar al DNA? Nu credem. Astea-s aiureli. Au vorbit despre... pescuit. Ceva de genul las-o BALTĂ la punctul 9 (dați clik pe fotografia de jos!

Eventuala supărare pentru aceste rânduri trece cu apă și săpun!

 

Adauga comentariu