DEMISII în lanț din PSD. Florin Tătaru NU mai este PREȘEDINTE PSD Baia Mare. Deputatul Călin Matei CONDUCE un comitet de organizare a viitoarelor alegeri

În mare taină, Florin Tătaru (foto sus), președintele PSD Baia Mare și-a dat demisia din funcție. Se spune că mai mult a fost împins să o facă din cauza lipsei totale de activitate din ultimii doi ani. Practic PSD Baia Mare nu a existat în era conducerii Tătaru, acesta nefăcând nicio comunicare publică scrisă sau vreo conferință de presă și nicio acțiune politică. Din toate punctele de vedere a fost cel mai slab președinte pe care l-au avut social-democrații băimăreni vreodată.

Sursele Ziarului de Baia Mare ne-au declarat că la ultima ședință a Comitetului Executiv a PSD Maramureș s-a luat act de demisia lui Florin Tătaru, despre care Ziarul de Baia Mare anticipa că se îndreaptă spre partidul prietenului său Victor Ponta, Pro Romania.

Tot în ședința respectivă s-a constituit Comitetul de conducere al PSD Maramureș al cărui coordonator și nu interimar este deputatul Călin Matei. Comitetul are rolul de a organiza alegeri în organizația Baia Mare care la ultimele alegeri locale a obținut un scor de-a dreptul rușinos, de numai 6%.

Din Comitet fac parte nume grele ale PSD Maramureș: ministrul Sănătății Sorina Pintea, parlamentarii Iustin Talpoș și Liviu Marian Pop, Cosmin Butuza, secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, Liliana Moga, consilier județean, Crina Chilat, Rodica Boroș și Bălan Vlaviu.

Nici Florin Tătaru și nici Călin Matei nu ne-au răspuns la telefon pentru a comenta cee ce se întâmplă acum în PSD Baia Mare. În schimb, președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, ne-a declarat doar că vineri se va organiza o conferință de presă pe acest subiect.

Cea mai mare performanță a lui Florin Tătaru a fost câștigarea unor alegeri parțiale pentru Camera Deputaților, fiind primul parlamentar din România sub sigla USL, alegeri prilejuite de locul rămas după Cătălin Cherecheș, ajuns primar al Băii Mari, tot ca urmare a unor alegeri parțiale locale.

Demisia lui Florin Tătaru vine la câteva zile după ce deputatul Sorin Ovidiu Bota a demisionat din funcția de vicepreședinte al PSD Maramureș, tot în condiții misterioase.

 

Adauga comentariu