Din DRAGOSTE de țară a făcut RECLAMĂ la Tarom și s-a dus în CONCEDIU, a doua zi, cu AIRBUS 321! Motivul? Uriașul cu aripi are mai mulți „CAI" decât Șoricelu’

Doru Dăncuș, pestrițul politician de cabină telefonică este mare patriot. Iubește România, iubește Maramureșul, iubește portul popular județean și jocul pe scenă dacă intră bani în contul familiei sale. Bani publici că doar de la stat papă în ultimii muuulți ani.

Este singurul din administrația județeană care a reușit să-l spele ca la Nufărul pe interlopul anilor ’80 - ’90, Șoricelu’ și să-l facă partener la activități publice pe sume foarte mari cu prestigioasa instituție de stat.

Dăncuș mai iubește PSD-ul și mai ales îl iubește pe Gabriel Zetea care se chinuie să-l bage pe șestache ba la ALDE, ba la alt partid că altfel nu se mai alege nimic de capul său iar de listele social-democraților nu-l lasă dinozaurii roșii nici să se spânzure.

Un singur lucru nu i-l poate lua nimeni. Dragostea de țară. De Turcia vorbesc, ceea ce este omenesc și nu-i reproșăm nimic, sincer. E normal.

Pe Aeroportul Internațional Maramureș au avut loc mai multe lansări de curse charter către Antalya, organizate de către mai mulți touroperatori. Ziarul de Baia Mare a fost la toate, mai puțin la una la care a fost doar Dăncuș, pilotul și încă cineva.

În calitate de vicepreședinte de Consiliu Județean, Doru Dăncuș a fost prezent la conferința de prezentare a unei curse charter Tarom, companie românească. Vă spuneam eu că omul e patriot. Desigur, și aici a reușit o contraperformanță unică la nivel mondial, de a avea doar doi jurnaliști în sală. Asta înseamnă să-ți filmezi sfârșitul!

Numai că a doua zi, Doru Dăncuș a zburat spre Antalya, în concediu, cu AIRBUS 321, cel mai mare avion care a aterizat vreodată pe pâmânt moroșenesc, sub pavilionul Atlas Global! Bravo! Promovarea e una, iar când te dai rotund ca mingea de rugby e altceva. După modelul celor care apreciază sistemul de sănătate din România dar se operează în Turcia, vicele de la Maramu’ și-a luat familia și zburat a fost. Cu gândul la Tarom, desigur.

Nu încape îndoială că AIRBUS 321 e cel mai bengos avion de prin ograda noastră și are mult mai mulți „cai putere” decât Șoricelu’.

 

 

 

 

Adauga comentariu