Doctorul Nicolae Costin și scandalul femeii care A NĂSCUT în LIGHEAN: dosar PENAL pentru UCIDERE din culpă și NEGLIJENȚĂ în serviciu

Ziarul de Baia Mare a relatat cel mai pe larg scandalul legat de cazul femeii care a născut în lighean după ce medicul care a consultat-o a trimis-o acasă că are infecție urinară.

De controversatul medic Nicolae Costin se leagă multe scandaluri care au avut ca finalitate decesul, în diferite stadii ale sarcinii, a mulți copii, potrivit comentariilor lăsate de către cititorii ziarului nostru.

Câteva din ele au fost și în atenția publicului ca urmare a mediatizării acestora în mass-media.

Vă reamintim că un caz terifiant s-a petrecut de curând în Baia Mare. O femeie de 31 de ani, S.C., a trecut prin adevărate scene de coșmar, fiind însărcinată în 24 se săptămâni. După prima intervenție a Ambulanței, gravida a ajuns la Unitatea Primire Urgențe de la Spitalul Județean Baia Mare de unde s-a întors acasă pentru că a fost diagnisticată doar cu infecție urinară. Aici, după alte solicitări la Ambulanță, femeia a năsut, singură într-un lighean.

La redacția Ziarului de Baia Mare ne-a vizitat concubinul femeii, Valentin V., de 32 de ani, fratele femeii, Nicu Stoica dar și Silvia Stoica, mama femeii care a avortat forțat acasă. Din motive personale.

Dosar penal cât China!

Familia a apelat la polițiști pentru a fi elucidat cazul. Ziarul de Baia Mare este singura publicație care urmărește cazul, pas cu pas, și vă ține la curent cu cele mai controversate subiecte pe care le facem împreună cu cititorii, precum cel de față.

La cererea ziarului nostru, subcomisar de poliție, Florina Meteș, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș ne-a declarat:

“În cauză s-a întosmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu”.

Sursele ziarului nostru ne-au mai confirmat că dosarul este “cât China”, adică unul foarte stufos, anchetatorii având în calcul și alte posibile culpe medicale ale doctorului Nicolae Costin.

Medicul băimărean este acuzat pe rețelele de socializare de mai multe erori medicale, care au avut ca finalitate chiar moartea bebelușilor, înainte sau după naștere. Pentru acest individ, specialitatea casei este să lase lucrurile neterminate, adică chiar neglijența pentru care este cercetat penal în acest moment.

El și-a construit cariera pe spinarea și faima unchiului său, doctorul cu același nume, Costin, un ilustru medic ginecolog care a profesat la Cluj. Se pare că nu mai are cine să-i țină spatele în prezent.

Vitește și:

Video EXCLUSIV. A NĂSCUT în LIGHEAN, refuzată de AMBULANȚĂ. De la UPU au trimis-o acasă că are infecție urinară. INCAPABILII de la spital au zis că a fost FATĂ dar avortonul decedat între timp a fost BĂIAT

EXCLUSIV. Dr. Nicolae Costin a MINȚIT că gravida care a NĂSCUT în LIGHEAN nu a vrut să se interneze. Directorul spitalului: “Am fost dezinformat, l-am crezut”. DSP s-a AUTOSESIZAT

Adauga comentariu