După 6 ÎNFRÎNGERI consecutive, MIZERABILII handbalului feminin de la Minaur către un suporter: “Du-te la tine acasă și urlă în fața blocului. Eu nu te-am întrebat ce faci tu la lucru”

Echipa feminină a CS Minaur a pierdut confruntarea pe teren propriu cu CS Gloria Bistrița, scor final 20-21 (9-15), înregistrând a șasea înfrângere consecutivă, lucru care i-a înfuriat excesiv pe supoerteri.

Aceștia și-au luat la rost antrenorii care parcă și-au ieșit din minți și au început să se certe cu suporterii supărați.

În numele mai multor fani ai echipei, un cititor al Ziarului de Baia Mare ne-a scris despre supărările lor, iar antrenorii își justifică nervii vărsați pe suporteri din cauza injuriilor care li se aduc pe parcursul meciurilor de acasă, cum a fost și în cazul partidei cu Bistrița.

“Vă dau eu acum un pont: echipa de handbal fete Minaur..... a ajuns la 6 înfrângeri consecutive,  iar 2 din meciurile pierdute acasă sunt suspectate de BLAT: cu U Cluj  și cu Bistrița (azi).

La meciul cu U Cluj am fost și mi s-a parut suspect cum noi pierdem lejer cu ultima clasată din liga națională la acel moment.

Azi nu am fost la meciul cu Bistrița dar la final am văzut o filmare cu ceva șocant: antrenoarea secundă Magda Kovacs și apoi antrenorul principal Costică Buceschi i-au certat pe mai mulți spectatori spunându-le să stea acasă și să nu mai vină la meciuri dacă nu le convine că tot pierdem meciuri pe bandă rulantă!!!

Asta in conditiile in care cei 2 antrenori subt plătiți din banii publici, de la Primărie!!!

Adică tu plătit din banul public îl cerți pe contribuabil  care prin taxele și impozitele plătite îți dă salariul! Incredibil!

Eu merg la meciuri de handbal de peste 25 de ani dar așa nesimțite nu am mai văzut! Mai era puțin și Magda Kovacs și Costică Buceschi urcau in tribună și îi loveau pe spectatori.

Și un ultim amănunt interesant! Acum 2-3 săptămâni Cătălin Cherecheș a făcut o conferință de presă cu acești antrenori Buceschi și Kovacs și le-a prelungit contractul pentru încă 1 an!

Iar de la acea prelungire de contract, echipa pierde tot, adică 6 meciuri consecutive pierdute!

Ăștia da antrenori. Oare a meritat că primarul Cherecheș le-a prelungit fiecăruia contractele? ”, se spune în corespondența către ziarul nostru.

Despre acuzațiile de blat nu putem spune nimic pentru că nu avem dovezi dar în rest lucrurile sunt foarte clare.

Suporterii invocă un duel verbal dintre cei doi antrenori și o persoană aflată în tibună, de la finalul meciului, imagini surprinse de colegii de la JurnalMM.ro.

Antrenoarea Magda Kovacs mai are un pic și vomită în timp ce urlă ca-n codru la suporterul supărat. Cineva o calmează la vederea camerei de filmat dar rolul de circar este preluat repede de Costică Buceschi. Ambii îi cer omului să stea acasă dacă nu-i convine că echipa o ia în freză, la rând, de la toate echipele în ultima vreme, până și de la ultima clasată care ar fi fost capabilă să se bată singură dacă ale noastre nu jucau cu capul parcă la vreun film de la cinematograf.

Acesta este nervos pentru că suporterii pun presiune pe echipă. Bine, domnule antrenor, dar pe cine să pună presiune că la robinet, Baia Mare nu stă rău cu presiunea la apă?

Șocantă este și declarația lui Costică Buceschi în care spune că fetele nu câștigă pentru că le este teamă să nu greșească și pe urmă să fie apostrofate. Bine, încercați atunci să le duceți la vreun concurs TV de făcut ciocolată de casă că la Exatlon e clar că nu rezistă iar dumneavoastră i-ați putea bate pe cameramani.

Vizavi de faptul că nu putem finaliza, că nu băgăm mingea în poartă, vă facem o recomandare. Puneți poarta adversă la jumătatea terenului, poate vă ajută.

“Ai venit tu să ne faci… Du-te la tine acasă și urlă în fața blocului. Eu nu te-am întrebat ce faci tu la lucru. Ar fi interesant să văd ce faci tu la lucru”, a fost mesajul absolut mizerabil al unui antrenor care nu înțelege că este plătit din bani publici iar dacă nu ești capabil să ai rezultate îți muști limba și mergi mai departe pe plan sportiv sau la un consult cu capul.

La fel de josnic a fost și mesajul antrenoarei secunde, Magda Kovacs: “Nu mai veni, stai acasă”!

Serios, tanti? Dar nu e timpul să plecați voi, oare?

Peluza băimăreană, mesaj IRONIC pe Facebook

Vizavi de cele întâmplate, pe pagina de Facebook a Peluzei Băimărene, suporterii au postat următorul mesaj ironic:

“Ne cerem scuze ca ne dorim ca echipa asta sa mai si castige. 
Ne cerem scuze ca "punem presiune" pe fete si ca "joaca cu frica" din vina noastra.
Ne cerem scuze ca privim neputinciosi cum sportul din Baia Mare moare incet.
Ne cerem scuze ca inca sustinem echipele astea neconditionat, chiar daca unele nu ar merita prin "atitudinea" aratata in teren.

Noi ne-am cerut scuze. Vinovatii pentru situatia sportului baimarean cand o sa isi prezinte scuzele? 
Asteptam cu interes niste raspunsuri, explicatii, scuze.

Hai Baia Mare!”

Simi Marcovici: “Costică nu-i așa. A făcut un gest care nu se face dar a avut un moment de rătăcire”

Ziarul de Baia Mare a stat de vorbă și cu Simi Marcovici, liderul galeriei, care ne-a declarat că antrenorul fetelor de la Minaur a avut un moment de rătăcire. (Video, jos)

Este pentru prima data când antrenorii care îmbracă tricoul celui mai mare brand sportiv al Maramureșului, Minaur, își permit să apostrofeze suporterii. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat în tribune, marii antrenori de la Minaur i-au respectat pe suporteri chiar dacă, poate, nu i-au iubit mereu. Însă ce nu știu aceste persoane care mimează că antrenează echipa de fete este acela că pe teren, rareori lucrurile au stat atât de prost ca în prezent.

Adauga comentariu