După COVID-19 suntem noi, noii comunişti, care te facem pe tine!

Nu sunt în măsură să comentez dreptul la viaţă şi la moarte nici măcar în cazul acestui individ din “State” cu cinci condamnări la activ, dintre care una pentru că a ameninţat cu un cuţit o femeie gravidă ca să-i ia banii şi pentru care s-a stârnit iureşul mâniei sociale anti-albi, anti-sclavie şi anti-Trump. E suficient să ştim că era afro-american şi că un şovin de poliţist alb a stat cu genunchiul pe gâtul lui până l-a ucis.

A fost suficient să se producă transformarea sa în sfânt – zici c-a fost Saul pe Drumul Damascului având revelaţia transformării în Sfântul Petru, “piatra” de temelie a noii religii în care până şi cuvintele care ţin de alb trebuie să spele picioarele cuvintelor care ţin de negru.

Filme, cuvinte, cărţi, jucării au fost interzise în frenezia aceasta a noului “alb” care a fost “negru” şi căruia trebuie să-i cerem iertare în genunchi, târâş, pe burtă, că din cauza noastră şi a “moştenirii albe” a fost majoritatea vieţii sale un borfaş.

Noi, românii, înţelegem. În fond Justiţia noastră, luând-o înaintea întregii omeniri, este extrem de binevoitoare cu infractorii şi-i eliberează compensatoriu de ani de zile. A zis Coana Europa că aşa e frumos: nu ai celulă cu televizor cu diagonala de 45, cadă cu masaj şi dormitor cu pat matrimonial, plus suficient spaţiu să respire în voie ucigaşul în serie, tâlharul, violatorul, îi calculezi mătăluţă nişte despăgubiri în bani şi în zile de reducere a pedepsei.

Aşa ne-am trezit în stradă cu un ucigaş în serie, printre care şi o mamă cu copilul în pântec (ce noroc pe Floyd că n-a “cuţitat”-o pe gravida pe care a ameninţat-o pentru nişte bănuţi! – primea bonus şi aripioare de înger pentru faptă). Te şi întrebi dacă nu e mai bine să ne mutăm cu toţii în pârnaie şi să-i lăsăm pe borfaşi afară...

Dar, stai, chiar asta se pare că s-a întâmplat timp de două luni pandemice: am executat privare de libertate la domiciliu, iar “famigliile” politice şi-au făcut mendrele cu banii noştri pe afară!

Ei bine, în numele lui Floyd, s-a realizat în Seattle o Zonă Autonomă, “liberă de poliţie” în care toată lumea râde cântă şi dansează. Chiar aşa să fie?

Unuia dintre "locuitorii" acestei zone "libere-de-poliție" i-au fost furate din cort laptop-ul MacBook Pro 16-Inch, acumulatoare portabile, 400 de dolari bani cash și bagajul ce conținea proviziile pentru câteva săptămâni - deși, precaut, acesta şi-a “tras fermoarele complet la cort" – după cum a mărturisit. Nu suficient de complet se pare.

Se plânge de furt şi apare un alt membru al noii comunităţi “libere” care-i spune că a trata lipsa bunurilor ca furt e incorect. Pentru că poate altcineva avea mai mare nevoie decât el de acele bunuri și să considere că a făcut o donație neplanificată. Că i s-au realocat bunurile. Parcă ne reamintim nu? “Fiecăruia după nevoi şi necesităţi”... “Ana Pauker şi cu Dej, bagă spaima în burgheji”!

I s-au realocat bunurile... așa i se zice mai nou hoției din punct de vedere corect politic.

Întreb și eu: dacă hoția e realocare de bunuri, violul ce va fi?

Sau în fața unui viol se va sta ca prostul, cu prudență, să nu se jignească violatorul?

Falansterele sfârșesc întotdeauna cu sinucideri colective.

Dar, între timp, un alt “porc” de poliţist l-a împuşcat pe tânărul Rayshard Brooks, un îngeraş nevinovat! Acesta doar ce l-a dezarmat pe “porcul” de poliţist care a vrut să-l aresteze din cauză că zăcea la volanul maşinii sale îmbibat de alcool şi încurcând niţel treaba altora (un fleac). Îngeraşul doar s-a opus arestării, ce dacă era beat mort la volanul maşinii? Îngeraşul doar a vrut să-l împuşte pe rasistul de poliţist după ce la dezarmat, iar ăla, în loc să se lase "împuşcat" cu taserul, a ales să riposteze, rănindu-l.

Aşa că familia a cerut, într-o conferinţă de presă, ca fapta poliţistului care s-a auto-apărat să fie încadrată la omor.

Într-o conferinţă de presă, măi! Vă daţi seama că Monstrul din Caracal a fost privat de această armă a conferinţei de presă în care să-i iasă familia şi să-i spună Justiţiei ce să facă? (a “armelor egale” – cum se mai zice prin instanţe)

Să-i spună “famiglia” Justiţiei să încadreze victimele Monstrului din Caracal la prostituţie, sinucidere, auto-mutilare şi auto-incendiere...

Citez: "Rayshard Brooks se afla sub influenţa alcoolului şi a opus rezistenţă atunci când poliţia a dorit să-l aresteze, potrivit raportului Biroului de investigaţii din Georgia. Înregistrarea video de supraveghere arată „că în timpul unei lupte cu ofiţerii, Brooks a confiscat pistolul taser cu electroşoc al unui ofiţer şi a fugit. „Ofiţerii l-au urmărit pe Brooks pe jos şi, in timpul urmăririi, Brooks s-a întors şi a îndreptat pistolul taser spre un ofiţer, care şi-a utilizat arma rănindu-l”. Brooks a fost transportat la spital şi a fost operat, dar a decedat la scurt timp, se arată în raportul oficial care mai precizează că un agent de poliţie a fost rănit."

Aşa că, aflăm din presă: familia lui Rayshard Brooks, afro-americanul “împușcat în spate de două ori de un polițist din Atlanta”, solicită ca fapta să fie încadrată la omor, dar și o reformă generală a departamentului de poliție din oraș.

“Împuşcat în spate de două ori” după ce “s-a întors şi a îndreptat pistolul taser spre un ofiţer, care şi-a utilizat arma rănindu-l” – vedeţi cum funcţionează comunicarea mass media?

Împuşcat în spate de două ori – asta se va reţine. Huo! În mare cu Columb! Să urinăm pe Winston Churchill! Să mai interzicem nişte filme, nişte cărţi, nişte jucării!

Lumea cu josul în sus: au ajuns familiile suspecţilor şi ale celor cu cazier bogat să "reformeze" sistemul juridic.

Măcar cu atâta ne putem lăuda ca români: politicienii noştri care se simt mai afro-americani în faţa legii, "reformează" justiţia încă din 2012. Ies Famigliile de politicieni şi fac iureş pe stradă să scape de "tubulatură" şi să preia justiţia sub control, ca să aibă (citez): "toată puterea". Să aibă Zona lor Liberă la Realocat banii publici. Zonă Liberă de Justiţie.

Şi, gata!

Adauga comentariu