După ÎMPUȘCARE, Mihaela Veciunca, fetița de 7 ani din Poienile de sub Munte a fost ȚINUTĂ în BRAȚE de SURIOARA ei Ema, de numai 4 anișori! Mihaela a fost OPERATĂ și rămâne în spital câteva zile

Mihaela Veciunca fetița de 7 ani din Poienile de Sub Munte (foto stânga, sus), împușcată de către un polițist în urma unei urmăriri a unchiului său a fost operată la Spitalul Județean Baia Mare unde va rămâne internată încă vreo 7 zile.

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Baia Mare de dr. Vasile Pop (foto drepata, sus) , managerul Spitalului Județean Baia Mare:

“A fost operată de metatars 3, adică un os de la baza degetelor de la picior, cu leziune de tendoane. Pronosticul este favorabil și va rămâne în spital încă vreo 7 zile”.

Cazul este cu atât mai dramatic cu cât fetița împușcată era însoțită de încă doi frați, de o surioară și un frate de 16 ani.

După ce gloanțele de avertizare a polițiștilor nu l-au oprit pe unchiul lor, care îi transporta pe copii de la bunici la casa părintească, oamenii legii au tras în mașină, împușcând-o pe Mihaela Veciunca într-un picior.

Un fapt deosebit de emoționant, povestit de o sursă a Ziarului de Baia Mare, care a luat legătura cu familia minorilor implicați în descinderea poliției la Poienile de Sub Munte, este acela că Mihaela a fost ținută în brațe, imediat după împușcare, de către surioara ei de numai 4 anișori, Ema Veciunca.

După ce au abandonat mașina, unchiul i-a lăsat pe copii la o casă și a fugit după care a fost prins de către polițiști.

Tatăl fetelor este plecat în Germania la muncă iar mama lor este casnică.

Inițial, din cauza mușamalizării cazului de către poliția Maramureș, am avut informația că cei 3 copii au fost însoțiți de tatăl lor și nu de unchi așa cum a fost în realitate. Nici până în această clipă, poliția nu a dat informații oficiale despre gradul de rudenie dintre șoferul de 23 de ani și copii, dar vi le-am oferit noi.

IPJ Maramureș nu adat nicio informație oficială despre faptul că fetița a fost împușcată de către polițiști!

Foto stânga sus, baiamare24.ro

 

Adauga comentariu