Ea este HOAȚA care a FURAT FLORI de pe domeniul public. Marina Pașca a OPRIT BMW-ul pe rondoul dintr-o intersecție. Ea spune că polițistul din dreapta sa este de fapt o femeie, nu cumnatul său de la Pază și Ordine

Cazul femeii blonde care a oprit neregulamentar în sensul giratoriu din intersecția străzii Progresului cu strada Culturii din Baia Mare și rupe flori mai stârnește încă interesul opiniei publice.

Din păcate, martorii au identificat greșit numărul mașinii care au dus la o angajată a Spitalului Județean Baia Mare, Mariana Lang, care nu are de fapt nicio legătură cu acest caz. Este regretabilă confuzia pe care au făcut-o cei care au postat numărul greșit și care ne-a dus la dânsa.

Ziarul de Baia Mare a făcut eforturi și a găsit-o pe adevărata șoferiță care s-a dat șmecheră în intersecție și care, din fotografii dar și din comentariile de pe Facebook, pare a fi însoțită, în drapta, de un polițist.

Femeia de la volan, adevărata hoață de lalele care a încălcat și regulile de circulație în stil de pițipoancă este Marina Pașca (toto sus și jos) din Băița. Stă pe centru și are BMW, înțelegi, nu? Doamna este proapăt sosită acasă, de Paște din Belgia și s-a gândit să iasă în evidență cu figuri de “afară” și se pare că a și reușit să atragă atenția întregii lumi dar și a polițiștilor care demarează în prezent o anchetă în acest caz.

Ziarul nostru a luat legătura cu Marina Pașca și, evident, ne-a luat peste picior recunoscând că a fost la poliție și a dat o declarație privind cele întâmplate, lucru încă neconfirmat de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

Curios este faptul că Marina Pașca are un cumnat… polițist, pe la Pază și Ordine în Baia Mare, Sabin. Femeia nu recunoaște nici faptul că în drepata sa, în timp ce ștergea de șosea cu regulile de circulație și se servea cu flori din rondoul din intersecție, a fost cumnatul său polițist. De fapt și-a dat cu stângu-n dreptul, încurcându-se în cuvinte. Adevărul e că atunci când minți trebuie să ai o memorie de elefant.

“Am fost la poliție și am dat azi o declarație. Ce rost are să o mai lungiți, să mai scrieți? Și nu a fost cumnatul meu în dreapta, a fost o femeie, nu are vestă reflectorizantă, are părul lung, e blondă, vi se pare de la lumini că e haină de polițist”, ne-a spus Marina Pașca. Apoi ne-a declarat că e un “el” și a revenit repede la o “ea”, ca-n intersecție unde crede că poate face ce vrea.

Am insistat să primim răspuns la întrebarea “de ce ați oprit mașina să furați flori?”. Răspunsul e doar pentru cei de teapa ei:

“Mi-a fumegat mașina și am oprit. Și nu am furat, am luat o floare ruptă”, a mai adăugat Marina Pașca.

Întrebarea e, după de a rupt flori de ce nu i-a mai fumegat mașina? De ce nu a mai fost nevoită să oprească și să cheme o platformă? Doar atât vă fumegă mintea, doamnă, să ne spuneți?

Așteptăm o nouă reacție a IPJ Maramureș care poate ne spune ce a făcut și unde a fost polițistul Sabin, duminică la ora 21:18. Dacă nu, poate o vom face noi. Desigur așteptăm și sancțiunile pentru care se face vinovată șoferița cu “beenveu”.

„Oprirea unui autoturism în sensul giratoriu este interzisă și se pedepsește conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Aspectele semnalate de dumneavoastră vor fi verificate, inclusiv dacă pasagerul din dreapta este polițist și dacă face parte dintre angajații IPJ Maramureș, urmând a se dispune masuri în funcție de cele constatate”, ne-a declarat anterior, subinspector de poliție Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Adauga comentariu