Elvis Rromano, PETRECERE de botez pentru fiica sa PRISCILLA

Este din Șomcuta Mare, Maramureș dar celebru în întrega lume. A jucat în două filme, a apărut pe posturile naționale de televiziune din România, este profesor de Limba și istoria rromani iar BBC a făcut un reportaj despre viața sa.

Este vorba de Tudor Lakatoș zis Elvis Rromano, un interpret local cu reputație internațională care interpretează un melanj între muzica celebrului star rock Elvis Presley, muzică lăutărească a rromilor și muzica ușoară a anilor 1990. Aseară, Elvis a dat o petrecere pentru fiica sa de 5 luni, pe care a botezat-o în religia ortodoxă. Petrecerea a fost una de vis cu dans, voie bună și bucate pe măsură. Elvis Rromano nu s-a jucat punând pe masă, aripioare, copănele sau piept la grătar ci pui întregi cu garnitură dar și multe alte bucate. Invitații au fost pe măsură iar nașii din România dar și de peste mări și țări tocmai din Stuttgard și Chicago. Toți au rupt ringul de dans sub acompaniamentul lui Sorin Negrea și al Tarafului Paul Amza de la Zalău.

Elvis de Maramureș mai are doi băieți dintr-o căsătorie anterioară, Tudor și Elvis iar cu soția actuală 3 fete: Ronia, Elvisa și Priscilla.

“Numele micuței parcă nu putea fi altul decât Priscilla, după numele soției lui Elvis Presley! Numele Roniei este după numele unei prințese din Iordania iar Elvisa este nume unic, nu mai există nici așa fată ca a mea nici nume ca al ei”, a declarat pentru Ziarul de Baia Mare, Elvis Rromano.

Tatăl Priscillei a fost sufletul petrecerii, s-a dat în spectacol și a făcut spectacol așa cum îi șade lui bine și așa cum îl cunosc toți. A cântat, a dansat cu toată lumea și a râs cu invitații.

Elvis Rromano în reportajul de la BBC.

 

 

Adauga comentariu