Europarlamentarul clujean Daniel Buda a angajat-o pe fata fostului greu pedelist Ioan Oltean la cabinetul sau de la Bruxelles. Maria Oltean, foarte competenta: scoala de management hotelier si... atat!

Cand in martie 2019, colegul nostru de la Stiri de Bistrita (ziar din reteaua Presa Buna), Rian Farcasiu, publica ineditele poze cu Ioan Oltean si fiica sa luand avionul spre Bruxelles, am zis ca, no, e o treaba privata, taticul Nelu Oltean isi duce fiica la Bruxelles, pe Maria, sa ii caute o chirie ca are ceva de muncit acolo.

Nelu Oltean, aranjandu-si valiza in altarul avionului. Altar, da...?

 

Maria Oltean, cu mari realizari in viata, unele oglindite si in tabloidul WOWBiz

 

Spunem asta fiindca Maria Oltean, fata fostului greu al PDL, absolvise Ecole Hoteliere de Lausanne, acolo unde, daca vrei sa iesi cu diploma, trebuie sa ai in buzunar NUMAI pentru scoala 162 000 de franci elvetieni, adica 324 de salarii minime pe economie.

 

La scoala asta inveti de toate: sa speli pe jos, sa stai la receptie, sa faci un stoc, sa degusti vinuri, sa schimbi un cearsaf, in fine, orice e necesar ca sa te faca sa ajungi un bun sef de hotel sau restaurant.

Noi ne gandeam ca domnisoara Maria Oltean de aia merge la Bruxelles ca si-o fi gasit de lucru ca si chelnerita la un restaurant sau receptionera la un hotel de lux, munca frumoasa de unde poti urca usor in 10-15 ani si sa te realizezi pe fortele proprii.

Vedeti insa, boieri dumneavoastra, ne-am cam inselat. 

Erau semne in trecutul Mariei Oltean ca ea are mai mult potential de atat. Ultima realizare incredibil de mareata fusese revelata de cunoscuta publicatie de cultura WOWBIZ, care ne-a dezvaluit in megaexclusivitate ca fata deputatului a slabit, nene:

 

In 2017, Maria Oltean a lucrat pentru cateva luni la TGP International, o firma de hospitality din Londra, unde nu a facut prea multi purici si s-a carat de acolo dupa cateva luni:

In cel mai pur stil liberal, doctrina care promoveaza meritocratia si contesta sinecurismul, fostul lider al PDL si mare penelist azi, Ioan Oltean, si-a pus relatiile in miscare si i-a reamintit europarlamentarului in functie Daniel Buda, fost pedelist clujean, azi SEF al PNL Cluj, cat de dator ii este. 

Buda nu a trebuit sa caute prea mult prin memorie ca sa isi aduca aminte ca ii este dator. Astfel ca, aplicand sfintul principiu electoral pedelist din vechime care spune "ma doare in cur de electorat, io decid", eurodeputatul Daniel Buda si-a facut pomana cu domnisoara Goe Oltean, scuzati, Maria Oltean, si a bagat-o pe statul de plata la cabinetul sau de europarlamentar.

Acum e doar trainee, adica ucenica, nenea Buda poa' sa ii dea din bani europeni doar un salariut de 1500-2000 de euro, dar mai incolo, cand nesimtitii de ziaristi nu vor observa, o va urca si pe ea in grad, la rand cu alti sinecuristi din cabinet, si va deveni din stagiar asistenta, asa cum au devenit si alte pile la care s-a inhamat Buda din banisorii bruxellezi. Cum e Maria Forna, sefa femeilor liberale, care ia un salariu de 2500-3000 de euro sinecura de la partid.

 

In concordanta cu aceste dezvaluiri, noi, cei de la Ziar de Cluj, ne-am permis sa modificam putin afisul electoral al lui Daniel Buda, pe care voi, ca prostii, l-ati votat si acum 5 ani:

 

I-am adresat domnului Daniel Buda o calda incurajare sa ne raspunda pe ce criterii de competenta a angajat-o pe Maria Oltean la el in parohie. Desi a citit mesajul, pana la aceasta ora nu a catadicstit sa ne raspunda.

Adauga comentariu