Exclusiv AUDIO. IGPR pune în cârca polițiștilor de frontieră din Maramureș acțiunea de la Poieni. Liderul de sindicat, Tomoiagă Ion: ”Nu accept să ni se arunce nouă, faptele altora”

Au vrut să o facă lată și au reușit. O echipă mixtă de polițiști de la Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) și din alte județe au făcut mai multe descinderi prin Maramureș, începând cu Baia Mare, pe strada Școlii și culminând cu acțiunea de-a dreptul amatoricească de la Poienile de sub Munte, în colaborare cu Serviciul Rutier Maramureș. DETALII AICI!

La Poieni, polițiștii au tras mai multe focuri de armă într-o mașină cu geamuri fumurii, pentru că șoferul nu a vrut să oprească la semnale lor și nici la focurile de avertizare, fără să se asigure că nu omoară pe cineva din greșeală.

De proști țintași ce sunt, în loc să spargă cauciucurile, polițiștii au tras în mașină, împușcând-o pe minora de numai 7 anișori, Mihaela Veciunga. Aceasta se mai afla în mașină cu sora ei Ema de 4 anișori și cu un frate de 16 ani. DETALII AICI! și AICI!

Purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan a declarat aseară pe mai multe posturi de televiziune că acțiunea de la Poieni a fost în colaborare cu Poliția de Frontieră Sighetu Marmației, lucru care i-a revoltat la culme pe polițiștii maramureșeni.

Unul dintre motive este acela că fiind vorba de o zonă de contrabandă, polițiștilor de frontieră nu le convine să fie expuși unor acțiuni ratate ca cea de ieri, mai ales cu victime nevinovate, punându-i într-o lumină nefavorabilă.

Altfel spus, au venit, au rănit și au plecat iar polițiștii de frontieră maramureșeni rămân cu ura oamenilor pentru că au tras asupra copiilor, fiind înjurați doar ei pe rețelele de socializare.

Pentru Ziarul de Baia Mare. Tomoiagă Ion, președintele SNPR “Decus” Maramureș a oferit mai multe explicații.

Adauga comentariu