FABULOS. Perlele Oceanului Indian. Priviți cum arată CASELE din MALDIVE făcute de borșenii din Maramureș! Locuințele de lux au fost predate la cheie și sunt gata să primească primii turiști

Ziarul de Baia Mare v-a prezentat cu câteva săptămâni în urmă faptul că o echipă de borșeni din Maramureș CONSTRUIESC case de vacanță PE APĂ în Maldive după ce au UIMIT lumea întreagă cu standurile lor la marile expoziții INTERNAȚIONALE.

Ei bine, casele construite pe apă, în Oceanul Indian, au fost finalizate. Cele 24 de viluțe de lux de pe insula Bathala au fost predate la cheie și își așteaptă primii turiști cam într-o lună de zile. Până atunci, pe micuța insulă de aprozimativ 300/200 de metri, se mai lucrează.

“Noi am predat casele. Toată lumea a fost mulțumită de ceea ce am făcut aici. Pe insulă se mai construiesc restaurante și alte case pe uscat. Acestea sunt făcute de echipe de muncitori pakistanezi, vietnamezi, indieni. Peste apoximativ o lună de zile toate amenajările vor fi gata și se poate da startul sezonului când vor sosi primii turiști”, a declarat în exclusivitate pentru Ziarul de Baia Mare, Gyovani Timiș (foto dreapta, sus), proprietarul firmei din Borșa care a realizat execuția caselor.

Veștile bune nu se opresc aici în cee ce-i privesc pe harnicii borșeni care ne fac cinste peste hotare. Seriozitatea cu care au lucrat le deschid noi orizonturi de colaborare.

“Suntem în discuții avansate pentru construirea unor noi resorturi de vile pe alte două insule. Este posibil să revenim în Maldive în luna decembrie a acestui an și încă o data anul viitor”, ne-a mai spus Gyovani Timiș.

Și pentru fima din Borșa dar și pentru cei 35 de angajați, în marea lor majoritate borșeni, a fost o experiență unică.

“A fost un pic mai dificil să lucrăm pe apă. Vântul, căldura ne-au pus probleme dar ne-am adaptat repede. Suntem o echipă bine închegată și suntem obișnuiți să lucrăm în condiții din cele mai speciale. Am mai căzut în apă, ceea ce a fost chiar o plăcere. Suntem mulțumiți de ce am făcut, avem cea mai tare echipă și țin să le mulțumesc la toți. Reușim de fiecare dată să terminăm lucrările la timp pentru că este important ca beneficiarii să fie mulțumiți la rândul lor”, a spus pentru Ziarul de Baia Mare, Pepino (foto dreapta, jos), unul dintre borșenii care au lucrat în Maldive.

Fotografiile spun totul. Cea făcută din avion este absolut fabuloasă. Casele făcute de maramureșeni sunt precum niște perle așezate peste apa oceanului. Bravo, băieți!

Adauga comentariu