FĂRĂDELEGE. Primarul Cătălin Cherecheș parchează cu NESIMȚIRE într-o zonă cu ACCES INTERZIS. Văzând că este filmat a luat-o pe jos, pe lângă mașină, prin ploaie. I se udă de muritorii de rând

E inculpat și timis în judecată de către DNA, în două dosare, pentru multiple fapte de corupție, printre care și luare de mită în formă continuată. Tot în formă continuată îi sunt atât nesimțirea cât și tupeul. A fost filmat conducând mașina personală cu girofar, lucru interzis prin lege. Ziarul de Baia Mare a demonstrat și faptul că a făcut parte dintr-o coloană oficială, cu antemergător, prin Maramureș, cu Poliția Locală în fruntea șirului de mașini, ceea ce este total în afara legii.

Parchează adesea în locuri nepermise în timp ce băimărenii sunt filați și amendați de către Poliția Locală care îi este în subordine.

Este Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare cu apucăturile și fărădelegile cu care ne-a obișnuit. Ieri, în stilu-i de prost crescut, arogant în mod repetat, primarul a coborât din mașina instituției, pe Strada 1 Mai, dincolo de indicatorul Accesul interzis.

După ce și-a făcut treaba s-a întors la mașină. La ieșirea din clădirea unde a participat la o întâlnire l-a așteptat șoferul cu umbrelă. Ziarul de Baia Mare l-a aștaptat un pic mai încolo. Edilul a renunțat la protecția ploierului și când să intre în mașină, văzând că este filmat, a produs o scenă de prost gust.

În loc să-și asume fapta, ca oricare alt șofer în situația sa, a trecut pe lângă mașină, mașina a început să ruleze pe lângă el, ca-n comediile de epocă. La un moment dat, după ce a mers paralel cu șeful său, șoferul a trebuit să facă stânga pentru că înainte era interzis, fiind sens unic din fața sa. Primarul, care încerca să ne facă să credem că nu este cu mașina cu care umblă zilnic, și cu care a venit, a luat-o în dreapta.

Conducătorul auto, fâstâcit, a oprit să-l aștepte. Cătălin Cherecheș a făcut dreapta prin Parcul Cetății, pe lângă clopotele inteligente, lucru care nu se poate spune și despre el în această situație. Șoferul a plecat. Am plecat și noi să facem un alt material că ăștia se joacă de-a Dumnezeu pe banii noștri.

“Mă vedeți pe mine conducând mașina? Nu am permis. Poate nu vreau să comentez. Am atâta treabă. Nu-i șoferul meu e al dumneavoastră”, a comentat pentru Ziarul de Baia Mare, edilul care nu este capabil să iasă elegant dintr-o situație limită.

Adauga comentariu