A feisbucit-o iar! S-a POZAT cu un manechin FĂRĂ CAP. Gabriel Zetea a intrat în NAȚIONALA poznașilor pe Facebook!

Gabriel Zetea e ca vaca aia bună, cu mult lapte care lovește și răstoarnă donița, dând cu piciorul în ea după ce este plină. Campion la gafe pe Facebook, președintele Consiliului Județean Maramureș și președinte al PSD Maramureș dărâmă pe rețeaua de socializare tot ce construiește din punct de vedere administrativ. El este “eroul” unor postări pe care doar un personaj special creat pentru amuzamentul maselor, le-ar putea comite.

Ultima sa ispravă s-a petrecut pe Cluj Arena, înaintea unui meci de handbal al Naționalei României. Nu a fost nicio prezentare de echipament, nicio festivitate, nicio decernare sau ceva de acest gen. Pur și simplu a existat un manechin pe care era prezentat noul echipament de joc.

Zetea s-a gândit să facă un eveniment din ceea ce alții nici nu au observant și chiar a reușit. Apropiați ai lui Zetea ne-au povestit că a început să se agite și a cerut și el un tricou de joc și i-a rugat pe unii din jurul său să-și facă și ei poze. Chiar și cei mai buni prieteni ai lui i-au spus că nu e chiar potrivit acest lucru având în vedere că nu se pot schimba de hainele de stradă și să-și ia un tricou de joc.

Așa se face că alături de Zetea au apărut, obligați de situație dar nesiliți practic de nimeni, persoane în sacou, geacă sau alte tricouri. În graba de a se da mare pe Facebook, Zetea și-a luat un tricou de joc peste flaneaua de stradă! Și ca să nu pară din nou grotesc, ceea ce nu i-a reușit, și-a suflecat bluza să arate într-un fel că nu o are pe dedesupt și că e doar în tricoul cu mânecă scurtă al Naționalei. Hahaha!

Scurtă minte trebuie să ai să-ți faci fotografii cu un manechin fără… cap! Manechinele fără cap se foloseau pe vremea lui Ceaușescu, în vitrinele magazinelor însă pentru a le da un aspect cât mai plăcut ele arată în prezent ca oamenii adică le-au pus și ceea ce unii politicieni nu prea au, cap.

Oricum, un specilist în domeniu a declarat pentru Ziarul de Baia Mare că

„Manechinele din plastic nu fac casă bună cu manechinele vii în sensul că primele se folosesc pentru diferite expoziții acolo unde oamenii nu pot fi prezenți tot timpul și că în niciun caz, atunci când manechinele sunt oameni, cele din plastic nu au ce căuta.” Pam-pam!

Să-l înțelegem pe Zetea care în dorința de a se da în stambă s-a pozat cu alte ocazii și cu o bătrână de 101 ani, aflată de ceva vreme în comă și care nu se mai mișca de 20 de ani (VEZI aici), a postat poze pe biciletă într-o sală de sport purtând costum, șpițari și ceas de colecție la mână (VEZI aici), sau pe Aeroportul din Satu Mare, spunându-i fostului președinte al României, Emil Constantinescu, “Bine ați venit în Maramureș! (VEZI aici)

Adauga comentariu