Fiica VIOLATORULUI din Consiliul Local Tăuții Măgherăuș e POLIȚISTĂ și SPORTIVĂ. În 2018, Anca Șomcutean s-a ANTRENAT pe BANI PUBLICI de la primăria unde tăticul e consilier

A făcut jocuri politice murdare. A pierdut alegerile locale trecute, l-a dat afară pe cel de pe primul loc, pe Costică Mureșan, s-a înscăunat pe prima poziție și a ajuns consilier după o rețetă pe care a mai folosit-o și altădată. A ajuns mâna dreaptă a mafiei din Primăria Tăuții Măgherăuș, a tras sfori și și-a tras avantaje. Amenință lumea, înjură, are amenzi pentru scandalui, a făcut 3 ani de închisoare pentru viol și a mai fost condamnat la 1 an cu închisoare pentru privare de libertate. Cu toate acestea este lider politic, președinte al Partidului Național Democrat (PND) Maramureș. Reprezintă cețățeni în Consiliul Local Tăuții Măgherăuș. Numele acestui ins este Marinică Șomcutean, fost Marin, (foto jos) înainte de comiterea violului.

Sunt încă multe de scris despre acest bandit local dar azi o să fac referire la un aspect foarte frumos, un gest excepțional, așa cum se face când ești consilier local și fetița ta, polițistă la IPJ Maramureș și mare sportivă, s-ar antrena pe banii fraierilor adică din bugetul local. Mai exact, Anca Teodosia Șomcutean, fiica lui Marinică, individul cu abominabilul viol despre care am relatat pe larg, VEZI AICI și toate DOVEZILE AICI, a primit bănișori de acolo, de unde tata a avut un cuvânt greu de spus.

Anca Șomcutean (foto jos) este polițistă și o foarte bună sportivă, multiplă campioană la culturism și fitness. Nu luăm nimic din meritele sale excepționale în domeniu. Pentru rezultate, bravo Anca, nu călca pe urmele lui tăticu’. Sperăm să nu trebuiască niciodată să te dai după el cu mașina poliției, mai ales că ai lucrat la Ordine Publică, în timp ce el se dă după cineva, să-l prindă și să-l bată, după care să-l amenințe că-i dă foc la casă, referenul său preferat.

Păcat însă că ai pus boticul la bănuții de la buget. De la bătrâneii cu care te vezi pe uliță. Ăia cu mulți nepoți, care nu au ce să le cumpere de Miculaș, de la săracii care trăiesc din ajutor social și de la restul, care se înghesuie să-și plătească dările locale.

Emoționant! Tata nu s-a băgat, colegii au VOTAT

În data de 31 mai 2018 a fost supus și aprobat Proiect de Hotărâre nr. 11 privind finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale și sportive pentru anul 2018, conform legii nr. 350/2005. Comisiile: Aviz favorabil. Vot: unanimitate “pentru”! Normal. După ce tatăl său i-a înjurat și amenințat pe colegi, cu alte ocazii, chiar în plenul Consiliului local, de au ajuns pe la Poliție, cine să se opună? Cine? Nimeni. Deci votul a mers ca și cuțitul în brânză.

Adică, proiectul  suplimentar nr. 1 “privind aprobarea alocarii din bugetul local pe anul 2018 a sumei  6.000  lei necesare pentru pregătire (antrenament) și participarea la competiții a lui Șomcutean Anca Teodosia”, a fost votat și el cu 11 voturi “pentru”. Moment emoționant însă. Marinică nu a participat la vot. Hahaha! A privit doar, cu un ochi la vitrină, cu celălalt la slănină…

“Nu am știut ca avem așa o sportivă valoroasă. E polițistă. Voi discuta cu ea sa-și facă tricouri promoționale pentru Tauții Magherauș”, a fost consemnat în procesul verbal de ședință.

În primul rând, e așa cunoscută, că nu știa nimeni de acasă că e celebră. Să zicem că poate cei din Consiliul Local sunt în plus acolo și în plus, în general. Apoi, domnilor, după cum puteți vedea, Anca nu prea poartă tricouri. Și la ce poartă, suntem siguri că i-ar sta bine cu tricouri inscripționate "Consiliul Local Tăuții Măgherăuș unde tata, fost pușcăriaș pentru viol, e consilier iar eu polițistă!" Asta-i bună, rău de tot!

Cert este că pentru cele 8 luni ale anului trecut, Anca Șomcutean a păpat 750 de lei în fiecare lună! E mult, e puțin? Majoritatea pensionarilor din Tăuți, au pensie mai mică, așa, dacă vreți o banală comparație. Cei din Tăuții Măgherăuș, care aveți copii și propriri puse de primărie pe alocațiile copiilor, cei care vreți să-i dați la fotbal, la baschet, la orice sport, adresați-vă Consiliului Local Tăuții Măgherăuș și veți primi și voi. Ciuciu, asta o să primiți.

Adauga comentariu