Gabriel Zetea a fost CUMINTE în fața colindătorilor. A crezut că MOȘUL de lângă el ESTE ADEVĂRAT

Un număr impresionant de colindători au trecut pragul Palatului Administrativ Maramureș, zilele trecute. 1400 de copii, mai mari și mai mici, au cântat cele mai cunoscute colinde. Ei și-au pus dorințe de Crăciun și au primit daruri.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a refuzat să dea o declarație de presă pentru Ziarul de Baia Mare pentru că a crezut că Moșul de lângă el este adevărat și a vrut să pară cuminte, fără să spună lucruri trăsnite ca de obicei. Copiii în schimb s-au prins că nu, deoarece era deghizat atât de prost încât și lui i s-a făcut rușine. Lui Zetea nu, că el nu are așa ceva.

Gabriel Zetea s-a rugat toată noaptea premergătoare evenimentului ca nu cumva să fure cineva cadourile Moșului pentru că acestea au fost depozitate exact acolo de unde s-au furat primele ghiozdane din proiectul Consiliului Județean cu același nume, proiect furat, la rândul său, de la consilierul PNG Liliana Moga, furată și ea la PSD.

Pentru a fi fericit, Moșul i-a recomandat șefului administrației maramureșene să nu-și facă singur postările pe Facebook în perioada sărbătorilor.

Parodie după materialul: VIDEO. La doar 3 anișori AU COLINDAT în trei limbi străine la Palatul Administrativ Maramureș

 

Adauga comentariu