Galerie FOTO. ”Splendoarea iernii prin ochi de copil” cu peste 400 de copii la Vișeu de Sus

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Maramureș, a organizat vineri, 7 decembrie, Concursul Interjudețean ”Splendoarea iernii prin ochi de copil” și Simpozionul Interjudețean Artterapia – limbajul universal al copilăriei.

Evenimentele organizate în parteneriat cu Centrul Cultural-Social și Clubul Rotary Vișeu de Sus au devenit deja tradiție și promovează cunoașterea, stimularea și afirmarea potențialului artistic al copiilor din învăţământul preşcolar, primar, gimnazial, liceal şi special și schimbul de bune practici în domeniu, adresându-se preşcolarilor şi elevilor din învăţământul special şi învăţământul de masă, dar și cadrelor didactice.

Activitățile coordonate de directorul Centrului Școlar de Educație Incluzivă, prof. Angela Kolozsvari și de întregul colectiv al instituției s-au bucurat de un succes deosebit, aproximativ 400 de copii de la școlile din Vișeu de Sus și alte localități din județ participând la atelierele de arte plastice, decorative și vizual-auditive.  

Consiliul Județean Maramureș a fost reprezentat la acest eveniment de consilierului județean Ioan Radu Coman.

 

 

 

Adauga comentariu