Imagini ȘOCANTE! Câini de la stână ÎMPUȘCAȚI la Chelința. Ciobanul: “Administratorul fondului de vânătoare mi-a împușcat în total 7 câini”

AVEȚI GRIJĂ S-A DESCHIS SEZONUL DE VÂNĂTOARE! Un crescător de ovine, Cătălin Chiș, a postat sâmbătă seara, 2 februarie 2019, pe un grup al ciobanilor de pe Facebook, imagini înfiorătoare cu câini împușcați de vânători. Oierul spune că de doi ani se repetă aceste scene de groază, scrie publicația online agroinfo.ro

Azi vreau să vă arăt ceea ce pățesc eu în fiecare iarnă de 2 ani.

"Sunt cu o turmă de oi in zona Remeți pe Someș- Chelința (județul Maramureș n.r.) (Peste 500 de capete). Și vreau să vă propun să vedeți ce țintă bună are responsabilul/administratorul fondului de vânătoare din această zonă domnul Mureșan Andrei.

În seara asta (sâmbătă n.r.) in jur de ora 17 am auzit trei focuri de armă. Eu eram la o distanță de aproximativ 500 de metri puneam fân la oi, de locul unde domnul Mureșan a oprit mașina, in drumul lui de a duce porumb la animalele pădurii. Și mi-a împușcat 2 caini. Amândoi câinii aveau jujeu la gât, dar la una dintre ele care era mai aproape a sărit din mașină și i l-a luat. În total am 7 câini care au fost impușcati de acest domn responsabil cu paza vânatului...dar nu și a culturilor agricole și pășunilor care au ajuns să fie invadate de mistreți!

Turma de oi se afla pe dealul din poză maxim 150 de metri de locul unde domnul Mureșan și-a exersat TIRUL.

Domnul Mureșan și-a completat astfel vitrina de trofee de câine și de jujee!

Mi-aș dori să îmi spuneți dacă mai are rost să țin câini la oi sau să îmi angajez ceva vânători să păzească turma!

O seara bună!", a scris ciobanul.

AVEȚI GRIJĂ S-A DESCHIS SEZONUL DE VÂNĂTOARE DE CÂINI! A scris necăjit crescătorul de ovine pe grupul oierilor.

Ziarul de Baia Mare încearcă la acestă oră să ia legătura cu administratorul fondului de vânătoare pentru un punct de vedere.

Material preluat integral de pe agroinfo.ro

 

Adauga comentariu