Ioana Pop a IEȘIT din COMĂ profundă și răspunde la comenzi simple. Supraviețuitoarea cazului controversat de pe “Petre Dulfu” are și MANDIBULA FRACTURATĂ

Ioana Pop, angajata Primăriei Baia Mare, femeia care a supraviețuit controversatului caz în care ea a fost găsită în comă profundă, în cămara apartamentului iar soțul decedat, înjunghiat, este într-o stare mai bună, fiind în continuare internată în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

“A ieșit din coma profundă, este într-o comă superficială și răspunde la comenzi simple: își mișcă mâinile și deschide ochii dacă i se cere acest lucru”, ne-a declarat dr. neurochirurg Vasile Pop, managerul spitalului.

Ioana Pop a fost găsită în comă profundă cu contuzie cerebrală hemoragică, în cămara apartamentului, unde se pare că s-a ascuns în timpul unei altercații cu soțul ei, găsit decedat și înjunghiat, de unde ipoteza că acesta s-a sinucis, având un cuțit lângă el.

Ioana Pop are și mandibula fracturată ceea ce înseamnă că va mai trece ceva timp până își va reveni și abia apoi va putea răspunde întrebărilor anchetatorilor cu privire la ceea ce s-a întâmplat între ea și soțul ei, în apartamentul de pe strada “Petre Dulfu” din Baia Mare.

 

Adauga comentariu