IPOTEZĂ. Gabriel Zetea, întors de la BĂI TERMALE, adună oastea și vrea să-l EXCLUDĂ din PSD pe primarul Vladimir Petruț din Cavnic! Motivul? “Denigrează” prin spunerea adevărului

Nu mai este nicio surpriză pentru nimeni că primarul PSD, Vladimir Petruț din Cavnic, Maramureș, atacă sistematic partidul din care face parte, îl atacă pe Liviu Dragnea și nu în ultimul rând îl mitraliază pur și simplu pe Gabriel Zetea, atât în calitățile pe care le are la partid cât și ca președinte al Consiliului Județean.

Tocmai în noaptea trecută, în care am primit un comunicat chiar de la Consiliul Județean Maramureș, că la Cavnic se intervine pentru lărgirea drumului principal, sufocat de nămeții de zăpadă, liderul PSD era preocupat de excluderea edilului de aici, în timp ce Vladimir Petruț și-a petrecut noaptea, deszăpezind orașul, așa cum a făcut-o în ultimele săptămâni.

Aceasta este fotografia PSD Maramureș, pe de o parte cu Zetea la băi termale, la Oradea, chefuind alături de o delegație de aproximativ 100 de persoane și un primar gospodar care acuză incompetența conducerii partidului și a Consiliului Județean, pe de altă parte, aflat pentru toate acestea, pe făraș.

Din informațiile Ziarului de Baia Mare, Gabriel Zetea ar fi început încă de aseară să dea telefoane pe la primarii PSD cu greutate pentru pregătirea excluderii lui Petruț din PSD. Unii nu au fost de acord nici în ruptul capului. Au motivat că Petruț va ieși întărit, ca victimă. Zetea a urlat cât l-au ținut rărunchii și le-a spus că nu-l interesează.

I s-a replicat de către unul din edili că Vladimir Petruț spune adevărul de multe ori și nu ar da bine în fața electoratului excluderea sa, la care replica lui Zetea ar fi fost: “Da, dar denigrează”.

Suntem curioși dacă aceaste informații se vor adeveri.

Adauga comentariu