IZOLAT în propriul partid din cauza VIOLULUI pe care l-a comis. Marinică Șomcutean, EXCLUS din campania pentru EUROPARLAMENTARE. Situația sa este la Comisia de etică și litigii a PND

Marinică Șomcutean, fost Marin, actualmente consilier local în Tăuții Măgherăuș și președinte PND Maramureș este acum izolat în propriul partid din cauza scandalurilor de presă privind violul abominabil pe care l-a comis în trecut și pentru care a făcut 3 ani de ÎNCHISOARE, el mai fiind condamnat și pentru privare de libertate în mod ilegal. (Citește aici: El este VIOLATORUL din Consiliul Local Tăuții Măgherăuș. Marinică Șomcutean și un complice au DEZVIRGINAT prin VIOL o tânără de 22 de ani! Apoi au ABANDONAT-O dezbrăcată în pădure, după care au BĂGAT-O sub bordul mașinii iar ȘOMCUTEAN a BĂTUT-O). După această faptă și-a schimbat prenumele din Marin în Marinică.

Ziarul de Baia Mare a scris și faptul că, pentru toate acestea dar și pentru materialele de presă prezentate care dovedesc faptul că este un bandit local, fiind în vizorul poliției din Tăuții Măgherăuș pentru mai multe contravenții v-a fi dat afară din partid și din Consiliul Local dacă nu pleacă singur. (Citește aici: VIOLATORUL din Consiliul Local Tăuții Măgherăuș are de ales: PLEACĂ sau va fi dat AFARĂ din partid și din forul local al orașului: “Trebuie să scăpăm de un astfel de om”).

Șomcutean a pierdut și procesul cu jurnalistul Adi Rusu care l-a acuzat public de faptele mai sus menționate, Marinică nerecunoscând nimic din acestea și chiar mințind în fața instanței de judecată la interogatoriu. (Citește aici: VIOLATORUL din Consiliul Local Tăuții Măgherăuș a PIERDUT procesul intentat jurnalistului Adi Rusu. Marinică Șomcutean a AMENINȚAT că-i dă FOC casei ziaristului, și-a BĂTUT un coleg de partid pe o terasă și are AMENZI de mii de lei pentru SCANDALURI).

(Ziarul de Baia Mare)

PRIMUL cartonaș ROȘU: nu ocupă de campania la europarlamentare

Cu toate că este președintele Partidului Național Democrat (PND) Maramureș, Marinică Șomcutean nu se va ocupa de următoarea campanie electorală, fiind primul cartonaș roșu pe care partidul i-l arată fostului condamnat pentru viol. Ziarul de Baia Mare vă prezintă în premieră documentul care îl scoate pentru prima oară pe Șomcutean din jocurile politice în care era angrenat.

De campanie se va ocupa Andrei Costin, vicepreședinte la nivel national, potrivit deciziei nr. 02 din 11 martie 2019 (facsimil, jos):

“Se desemnează în funcția de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare 2019 al Organizației Județene a PND Maramureș, domnul Costin Ștefan Andrei (…) având funcția de vicepreședinte interimar național cu atribuții de coordonare națională, zona Nord-Vest, având mandat de colaborare/ susținere al partidului Național Liberal, organizația județeană Maramureș”, se spune în deciazia semnată de președintele interimar al PND, Sorin Buchidău.

La Comisia de etică și litigii a PND

Surse ale Ziarului de Baia Mare ne-au declarat că acest caz îngrozitor al fostului condamnat pentru viol și privare de libertate este la Comisia de etică și litigii a PND. Situația sa va fi tranșată după alegerile europarlamentare.

Potrivit acelorași surse, comisia va dezbate și o propunere de dizolvare a Organizației Județene a PND Maramureș a cărui președinte este Marinică Șomcutean, fost Marin, și a Organizației Municipale a PND Baia Mare.

(Adi Rusu)

Adauga comentariu