Mocănița a deraiat din nou! Echipajele SALVAMONT, solicitate să intervină

În urmă cu vreo 10 minute, Mocanița de la Vișeu de Sus, Maramureș a deraiat din nou, a doua oară, în decurs de o săptămână. Mai exact, un vagon a ieșit de pe șine la kilometrul 8, în apropiere de locul unde trenulețul cu aburi a deraiat și săptămână trecută.Încă nu se cunosc dimensiunile accidentului iar salvatorii sunt pe drum, prinde ei fiind inclusiv o echipă de la Salvamont Baia Mare. O persoană a anunțat deraierea trenulețului la 112 iar anchetatorii nu au mai putut lua legătura cu aceasta, fiind probabil într-o zonă fără semnal. 

Șeful Salvamontului din Maramureș, Dan Benga, a intrat în direct la Antena 3 pentru a oferi detalii cu privire la un nou incident în care este implicat celebra Mocănița de pe Valea Vaserului, arată cei de la DC News.

'În urma unui apel la 112, avem informația că un vagon a deraiat la kilometrul 8. În acest moment, colegii mei se îndreaptă în cea mai mare viteză la fața locului. De asemenea, un echipaj de la Pompieri și un echpaj medical au plecat spre kilometrul 8' a spus  Dan Benga.

 

 
 
 
 
 
 Share
 Share
 Share
 
 
 
 
 
 

TE-AR PUTEA INTERESA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gazduire Web - Nxthost.ro
 
 
 
 
 
 
Intrebarea zilei DCNews.ro
 

Adauga comentariu