Noi ORORI SEXUALE cu minore la Spitalul Județean Baia Mare. A treia victimă a brancardierului ”animal” Marian Șorici și a complicelui său, asistentul Ovidiu

Ziarul de Baia Mare face în continuare noi dezvăluiri cutremurătoare de pe secția ororilor sexuale cu minori, Chirurgie Pediatrică a Spitalului Județean Baia Mare. Între timp am aflat că brancardielul ”animal” Marian Șorici este liber, sub control judiciar, cu drept de a profesa după ce a primit un an de închisoare cu suspendare. El este cel care în urma dezvăluirilor mele și a plângerii tatălui unei minore de 14 ani a fost reținut pentru agresiune sexuală, faptă petrecută pe secția amintită în luna martie a acestui an. Ieri v-am prezentat mărturia șocantă a unei tinere, acum de 22 de ani, care l-a rândul său a fost pipăită de Șorici în urmă cu șase ani, tot în spital. Azi vă prezentăm mărturia aceleași fete, B.B.S. legată de o altă victimă, a treia în cazul nostru. Din păcate apar elemente noi și potrivit acestora, Șorici nu a fost singurul care agresa minore. Și un asistent pe nume Ovidiu apare în declarațiile în exclusivitate date de victime pentru acest demers jurnalistic, dezvăluiri care nu au fost făcute nici autorităților și nici măcar părinților.

Marian Șorici a avut “mai mult” de la o altă victimă, a treia

“Acolo am cunoscut o fată cu care m-ai păstrez legătura, care a avut o experiența similară. Rămâne să vorbim mai pe îndelete aceste lucruri dacă v-am stârnit interesul. Eu aveam 15 ani, ea avea 14. Între el și prietena mea a fost mai mult din câte am înteles, nu am întrebat-o niciodată, nici măcar zilele astea, l-am considerat un subiect delicat. Despre asta ar trebui să vorbească ea mai multe. Ideea este că atunci când mi-a arătat știrea, am început să despicăm niște lucruri. Căzusem pe gânduri și mi-a cerut să îi spun ce s-a întâmplat, mi-a fost atât de greu, începuse să mă doară capul foarte tare și să mă înroșesc la față. Pentru mine sunt importante aceste simptome. M-a tulburat un pic”, ne-a declarat victima care azi este majoră și nu a mai spus până acum nimănui povestea, nici chiar mamei sale cu care a fost internată la momentul agresiunii.

Asistentul Ovidiu, a pipăit-o pe sâni pe prietena lui B.B.S.

“Pe aceeași secție mai era un bărbat, asistent medical. Îmi aduc aminte doar că era foarte înalt și brunet, dupa cum zice ea, il cheama Ovidiu. Aici e punctul culminant, și el avea aceeași tactică. Cu ea încercase să îi pună mâna pe sâni. Asta e doar ceea ce mi-a spus ea. Pentru mine nu a fost decat acel gest umilitor”, continuă să ne povestească B.B.S. Tot de la ea am aflat că prietena ei a fost consultată în Ambulatorul Spitalului Județean Baia Mare după care a fost dusă pe secție. Tremura. A cerut o pătură. Ajunsă pe Secția Chirurgie Pediatrică, asistentul Ovidiu a învelit-o moment în care a încercat să o pipăie pe sâni, fata opunându-se. Ce a urmat? Asistentul s-a enervat și a început să se comporte urât cu ea. Și această faptă s-a petrecut în 2012

Vasile Pop, manager Spitalul Județean: “Avem un asistent Ovidiu pe secție”

Contactat telefonic, dr. Vasile Pop, manager al Spitalului Județean Baia Mare confirmă pentru Ziarul de Baia Mare că din 2008, pe Secția Chirurgie Pediatrică este angajat un asistent medical cu prenumele Ovidiu: “Avem un asistent Ovidiu dar nu am auzit să fie implicat în așa ceva. Este îngrozitor să aud că un angajat, sau mai mulți sunt capabili de astfel de fapte. Dacă au făcut așa ceva, să plătească pentru tot, să suporte consecințele”

Adauga comentariu