NU-L ANCHETEAZĂ pe polițistul care a TRAS după copii ca la ȚINTĂ și a ÎMPUȘCAT o fetiță de 7 ani! Comisarii-șefi Ioniță Valentin și Liviu Grozavu MUȘAMALIZEAZĂ totul și dau informații doar SLUGOILOR din presă

Ziarul de Baia Mare a fost prima publicație care a filmat debutul acțiunii naționale a Direcției Rutiere din cadrul IGPR, pe strada Școlii din Baia Mare unde zeci de polițiști au făcut o razie de amploare. Detalii AICI!

IPJ Maramureș a venit imediat cu prima MINCIUNĂ! A declarat public faptul că este vorba doar de o acțiune a celor din Maramureș.

„Este o acțiune de amploare coordonată de polițiștii Serviciului Rutier Maramureș cu scopul de a preveni producerea de accidente de circulație, victimizarea participanților la trafic și depistarea și luarea măsurilor legale față de cei care nu respectă prevederile privind circulația pe drumurile publice. Acțiunea se va desfășura pe tot parcursul zilei, in diferite localități de pe raza județului.

Recomandăm conducătorilor auto să nu conducă cu viteză peste limita legală, să utilizeze centura de siguranță, să nu vorbească la telefonul mobil și să respecte indicațiile polițiștilor care îi opresc în trafic!”, ne-a declarat acum câteva zile, subinspector de poliție Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Publicația noastră a fost singura care i-a luat ca din oală pe comisarul-șef al IPJ Maramureș, Constantin Grozavu dar și pe creierul acțiunii, comisarul-șef Ioniță Valentin de la Direcția Rutieră din cadrul IGPR (foto sus), pe care însă nu l-am găsit pe site-ul oficial și se poate că și numele său să fie unul fals. Sub presiunea elementului surpriză, Grozavu nu a fost grozav, ca de obicei, și i s-au înmuiat picioarele așa cum se întâmplă cu polițiștii slabi și de bibliotecă iar comisarului-șef Ioniță Valentin i-am smuls o declarație pe care a vrut să nu o publicăm, lucru care nu i-a reușit.

Așa se face că s-au inflamat cei din presa centrală, care trăiesc doar din comunicate de presă și sunt slogoii polițiștilor numai să dea primii orice prostioară de tamponare fără victime. Dacă e cu victime, și mai bine. În recompensă, ieri a început MĂCELUL, la propriu și față de presa locală dar și față de victimele nevinovate prinse în vârtejul prostiei polițiștilor care s-au crezut la tagere, la tir, la Sărbătoarea Castanelor.

În primul rând, doar câțiva colegi din presă au fost cu polițiștii la acțiunea de la Popienile de Sub Munte unde din inconștiență și nu din greșeală, adică din amatorism, polițiștii au urmărit un suspect iar o fetiță a fost împușcată. Detalii AICI!

Cu toate că subinspectorul de poliție Florina Mateș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș a dat aseară o declarație pe un post de televiziune în care spune cum s-a tras și ce s-a întâmplat, pe grupul de presă din Maramureș nu a pomenit niciun cuvânt despre toate acestea. Niciun cuvânt nici pe site-ul oficial al poliției. Gata povestea! S-o credeți voi.

Celor din presa centrală le-a dat cât să le astupe gura și despre ancheta adevărată, nimic.

Mai mult, cu toate că până la această oră nu există nimic OFICIAL despre împușcarea fetei, subcomisarul de poliție ne informează că se fac cercetări sub aspectul săvârșirii altor infracțiuni, ca o distragere a atenției de la fapta mai gravă.

“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiuniinfracțiunilor de punerea în circulația sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulația sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale”, se pune, azi dimineață, în comunicatul oficial al Poliției Maramureș.

V-ați prins cum au mușcat gălușcuța, jurnaliștii de comunicate de presă de la poliție? Poliția în schimb, nimic despre anchetarea polițistului sau polițiștilor care au tras ci doar despre mașina care avea număr de înmatriculare fals. Este foarte clar că polițiștii încearcă să pună batista pe țambal în acest caz, ca în mai toate cazurile delicate.

Inițial am avut informația că fetița împușcată a fost cu tatăl său în mașină dar informațiile oficiale arată că era cu unchiul său.

(vom reveni cu amănunte)

Adauga comentariu