Nu știe să SCRIE corect dar are un LIMBAJ de maidan. Consilierul Județean PSD Maramureș, Emil Ambruș către un contestatar în apărarea lui Dragnea: “M**e îți dau toți pesediștii!” Vezi mesajele necenzurate

După cum scrie ai spune că e analfabet. Gramatica limbii române pentru el este apa care rămâne după ce ai spălat vasele, adică un reziduu. După tipul de mesaje transmise pe Facebook ai spune că este un golan de pe maidanele Băii Mari. După funcțiile deținute este mare politician, actualmente consilier județean PSD Maramureș, membru în forurile județene de conducere ale PSD Maramureș, fost președinte al UNPR Maramureș și fost președinte al PNG Maramureș.

După nume îl identificăm ca fiind Emil Ambruș (foto sus), fost mare justițiar de care nu s-a ales nimic și care a promis că dacă va fi ales în Consiliul Județean va sta doar 6 luni pentru că va dezvălui presei toate matrapazlâcurile care se petrec acolo.

Timpul a trecut, a fost ales consilier județean, cele 6 luni au trecut și ele de multă vreme, despre matrapazlâcurile din Consiliul Județean Maramureș unele publicații scriu la greu dar Emil Ambruș, nicio dezvăluire. De ce? A ajuns voiara întâi a președintelui Consiliului Județean Maramureș, liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea și un fel de antemergător al acestuia.

Dincolo de toate acestea, Emil Ambruș a intrat într-o eră nouă ca justițiar. De la becalizare la feisbucăreală nu a fost decât un pas, al tehnologiei, trecut cu brio de politicianul nostru.

La o postare pe care am distribuit-o chiar de la omul lor din interior, Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și care făcea referire la un discurs al lui Liviu Dragnea, cu întrebarea “E bun sau e rău”, a început măcelul. La comentarii, PSD și Dragnea au fost dur atacați într-un limbaj trivial, obișnuit uneori pe rețeaua de socializare la adresa social-democraților.

Consilierul PSD Emil Ambruș a intrat și el în horă și a vrut să ne demonstreze, că dacă nu știe să scrie, știe măcar să injure. Unul din răspunsurile sale, adresat unui contestatar (Vaida Cătălin Ionuț), liderul PSD Maramureș a dat un răspuns din partea tuturor pesediștilor:

“M..e îți dau toți pesediștii bou încălțat” (vezi în fotografie, sus, mesajul necenzurat)

Și asta nu a fost suficient. Emil Ambruș a considerat că trebuie să-l calce în picioare, pe cel cu care nu a fost în acord de idei, prin cuvinte jignitoare. Cu alte cuvinte a căzut capcană provocărilor, dar asta a fost parcă ideea celui care l-a atacat pe Dragnea, să arate cine sunt unii dintre cei care ne conduc.

“Tu înainte să te naști teo (în loc de <<te-o>>) mai lovit o dată taicătu cu p..a în cap, ai ieșit dereglat)”, au fost cuvintele absolut șocante folosite de o persoană publică, politician și consilier județean. Pe unii bătrânețea îi face bunici blânzi și înțelegători iar pe alții… politicieni cu “respect” pentru cetățeni.

În nenumărate rânduri, Emil Ambruș scrie legat mai toate cuvintele care se scriu cu cratimă.

"Ești rău că nu feceți ceva pentru stârpirea acestui cancer, care este președintele României. Suspendațil (în loc de <<suspendați-l>> odată".

Adică tot noi, cetățenii, să facem ceva ce ar trebui să facă politicienii. Nu mai înțelegem cine a fost lovit în cap la naștere dar nici nu ne interesează.

 

 

Adauga comentariu