A oprit mașina în sensul giratoriu și A FURAT flori de pe domeniul public. Alături avea UN POLIȚIST. Ziarul de Baia Mare a IDENTIFICAT-O pe femeia din fotografie! Vezi ce zice POLIȚIA

Pe adresa Ziarului de Baia Mare am primit câteva fotografii în care vedem cum o mașină oprește într-un sens giratoriu, lucru interzis de codul rutier și se aprovizionează cu lalele de pe domeniul public. Nimic despre locul unde s-a petrecut fapta. Mai mult, femeia se dă în stambă, miroase florile furate și dă să urce înapoi în mașina staționată pe jumătate, pe rondoul din sensul giratoriu.

Mărind una dintre fotografii se poate vedea destul de clar, după îmbrăcăminte, că în mașină se află un polițist, care parcă mănâncă ceva. Așa se poate explica și curajul șoferiței de a opri în sens și de a-și lua flori după bunul plac. Dacă ai un om al legii lângă tine și te uiți des la filme cu bandiți îți vin și idei năstrușnice.

Ce nu a știut conducătoarea auto este faptul că un cetățean din blocul vecin a făcut câteva fotografii, care au ajuns și la redacția noastră.

Tot din fotografii am aflat și că numărul de înmatriculare al autovehicolului BMW din care blonda iese la cules de flori în intersecție are numărul de înmatriculare este MM 89 MRI.

Ziarul de Baia Mare a mers mai departe și a luat legătura cu autorul fotografiilor. Acesta ne-a declarat:

“I-am văzut și i-am fotografiat. Am strigat la ei să nu fure. Nu sunt sigur dacă m-au auzit. Locuiesc la etajul 5. Vin de martor dacă este cazul”.

Sensul giratoriu este în intersecția străzii Progresului cu strada Culturii, iar fapta s-a petrecut duminică la ora 21:18.

Un alt martor ne-a declarat că este sigur că pasagerul din dreapta femeii este un polițist.

“Locuiesc și eu aici. L-am văzut clar. Mânca așa cum spuneți. Apoi au râs și au călcat-o. Proști. Așa ceva nu se face mai ales că el este polițist. La ce s-a ajuns. De ce nu-i cumpără el flori?”, ne-a declarat sursa.

Și nu ne-am oprit aici. Sursele Ziarului de Baia Mare la care am apelat ne-au spus că proprietarul mașinii este într-adevăr o femeie. O cheamă Mariana Lang și este din cartierul Firiza, Valea Neagară, din Baia Mare. Dacă doamna Lang are ceva să ne declare, Ziarul de Baia Mare îi oferă oricând spațiu pentru un punct de vedere, oricare ar fi acela. Deocamdată nu am reuțit să o contactăm dar am luat legătura cu Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Maramureș care a demarat o anchetă pornind de la dovezile noastre.

„Oprirea unui autoturism în sensul giratoriu este interzisă și se pedepsește conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Aspectele semnalate de dumneavoastră vor fi verificate, inclsiv dacă pasagerul din dreapta este polițist și dacă face parte dintre angajații IPJ Maramureș, urmând a se dispune masuri în funcție de cele constatate”, ne-a declarat subinspector de poliție Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. (foto jos)

Foto: Andrei Mihai Ionuta (Facebook)

 

 

Adauga comentariu