Poliţist maramureşean, MISIUNE în Franţa. El îi va ajuta pe polițiștii din Paris să-i prindă pe românii care fură sau practică proxenetismul

Un poliţist maramureşean este plecat pentru următoarele şase luni într-o misiune de suport operativ în Franţa. Poliţistul va acorda sprijin şi asistenţă directă colegilor săi francezi în instrumentarea cauzelor de natură judiciară în care sunt implicate persoane de cetăţenie română şi va participa alături de forţele de ordine franceze la activităţi specifice în vederea combaterii faptelor infracţionale comise de cetăţeni români şi nu numai. 

Este vorba despre agent şef adjunct ROHNEAN IOAN, din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina, care de află la cea de-a cincea misiune în Paris. Poliţistul a promovat examenul de limbă străină şi îndeplineşte condiţiile de participare la misiune, în conformitate cu prevederile legale. 

Rohnean Ioan a fost încadrat în urmă cu 13 ani ca poliţist de ordine publică, iar implicarea şi profesionalismul lui au condus la identificarea mai multor infractori şi soluţionarea mai multor cazuri. 

Polițistul nostru îi va ajuta pe polițiștii francezi în destructurarea unor grupări infracționale care comit furturi, tâlhării, proxenetism ori alte fapte de natură penală. 

Adauga comentariu