Prefectul se implică în cazul ÎNCHIDERII abuzive a drumului public de la Vișeu de Sus de către o persoană fizică. Inspectoratul de Stat în Construcții a demarat o ANCHETĂ cu privire la cele semnalate de Ziarul de Baia Mare

Ancheta Ziarului de Baia Mare cu privire la o situație greu de crezut, în care o persoană fizică a pus pur și simplu poartă la un drum public, nu rămâne fără ecou. Sesizată de către Ziarul de Baia Mare, Instituția Prefectului de Maramureș a demarat o anchetă. Și Inspectoratul de Stat în Construcții Maramureș face verificări la fața locului și în curând vom primi un rezultat.

În același timp, Primăria Vișeu de Sus, protejează familia lui Gavrilă Ciolpan (foto drepata, sus), cel care a închis abuziv drumul public și care a construit poarta fără autorizație de construcție dar a turnat și o platformă de beton pe proprietatea vecinului Danci Grigore cu care se află în litigiu, tot fără forme legale.

“Raportat la obligațiile ce vă revin în domeniul respectării disciplinei în construcții la nivelul orașului Vișeu de Sus, vă rugăm să dispuneți de urgență verificarea aspectelor semnalate în petiție și luarea măsurilor legale ce se impun”, se spune în adresa prefectului Vasile Moldonan (foto stânga, sus) către Primăria Vișeu de Sus.

Vă reamintim că familiei familiei Danci, cei de la drumuri i-au ridicat nivelul din fața casei cu până la 50-60 de centimetri, ceea ce face imposibilă intrarea și ieșirea cu mașini. Mai mult, l-a amendat pe Grigore Danci pentru o împrejmuire. Familia Ciolpan a turnat beton fără autorizație de construire. A mințit în acte publice, în fața unui notar, pe proprie răspundere că face reparații la o poartă. În realitate a construit o poartă nouă cu care, de asemenea în mod illegal, a blocat un drum public ce duce la un alt vecin și la un cimitir. Cică vecinul e plecat în străinătate și dacă tot nu stă pe-acasă s-a gândit să se facă stăpân pe întreaga zonă. După prezența noastră de luni la fața locului, mai deschid porțile de ochii proștilor.

Primarul, tot MINCINOS. A promis rezolvarea rapidă dar se face că plouă

După ce Grigore Danci (foto drepta) a intrat în greva foamei, acasă și la Primăria Vișeu de Sus, primarul Vasile Coman Vărzaru (foto stânga) a promis că în termen de cinci zile rezolvă situația, recunoscând contrucția ilegală și disconfortul creat familiei Danci. Numai că obligațiile față de Gavrilă Ciolpan și de fenomenul nepotismului l-au făcut pe primar să fie doar un mincinos, așa cum s-a mai întâmplat și în alte cazuri semnalate de noi și în care abuzurile aparatului executiv condus de el fac aicilegea proprie. Numai că aceste lucruri vor lua sfârșit în curând deoarece există și alte instituții abilitate să facă dreptate. Iată ce promitea atunci primarul-Pinocchio, Vărzaru. Cu zâmbetu-i fals, minte cu o ușurință greu de imaginat.

Nu este lipsit de interes faptul că cel care l-a amendat pe Grigore Danci și îl protejează pe Gavrilă Ciolpan, Vasile Fux este finul lui Ciolpan. Evident că Fux nu-l amendează pe Ciolpan pentru construcția monstruoasă și ilegală. De ce? Pentru că sistemul mafiot de aici este prea puternic. Din el face parte și viceprimarul din Vișeu de Sus, Grigore Ciolpan, care este tocmai nepotul lui Gavrilă Ciolpan, cel căruia ar trebui să-i demoleze construcția! Și uite așa, o mână nemernică se spală pe alta. Demersul nostru continuă până se face justiție socială.

Citiți și:

Exclusiv. VIDEO. Greva FOAMEI pentru abuzuri privind proprietatea. Cât o să-i mai UMILIȚI pe acești oameni, domnilor de la primăria Vișeu de Sus?

 

VIDEO. Au MINȚIT apoi s-au dat de gol. Ileana Ciolpan RECUNOAȘTE că drumul pe care l-au blocat e public. Află cum s-a ajuns ca documente oficiale să arate realități diferite

 

 

Adauga comentariu