Prinsă cu mâța-n sac, Adriana Petruț, directoarea economică de la CJ Maramureș A ELIBERAT GARANȚIA de 41.000 de lei

Acum două zile, Ziarul de Baia Mare dezvăluia un abuz al directoarei economice de la Consiliul Județean Maramureș, Adriana Petruț. Aceasta a refuzat să elibereze unei fime din Baia Mare o garanție de bună execuție în valoare de 41.052,22 lei, pentru prestarea unor servicii de transport, cazare și masă pentru evenimentul "Satele Unite ale României" din  18 și 19 august a.c., desfășurat în comuna Săpânţa - Maramureș, din cadrul proiectului cultural "Reuniunea satelor".

După publicarea motivelor ilegale de nerestituire a banilor, ieri a fost deranj mare la Consiliul Județean, unde directoarea economică a fost luată la rost de conducere pentru faptele sale. Cel mai suspect element a fost acela că aceeași directoare economică a preluat deconturile firmei executante și a făcut plata serviciilor, în acord cu comisia de recepție, dar a refuzat să elibereze garanția, lucru obligatoriu în această etapă.

În cele din urmă, firma băimăreană și-a recuperat azi banii de la Consiliul Județean, conform declarației Lurei Lupșe, administratorul firmei, pentru Ziarul de Baia Mare. Vedeți că doar directoarea a crezut că e după cum vor mușchii ei?

Iată articolul de acum două zile, AICI

Adauga comentariu