PROȘTI ca NOAPTEA. Cunoașteți fetița din IMAGINE? Normal că nu. Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră NU AU REUȘIT să convingă părinții unei FETIȚE de 6 ani din Repedea, dispărută de acasă, să le dea o fotografie! Toți o caută

Mobilizare de forte pentru găsirea unei fetițe care a dispărut de la domiciliu, din Repedea.

Zeci de oameni legii caută o fetiță de 6 ani, legați la ochi. De ce? Pentru că de amatori ce sunt nu au reușit să-i convingă pe părinți să le dea o fotografie. Nu înțelegem nici inconștiența părinților care practic fac să îngreuneze căutările mai ales că se așterne seara iar mediatizarea prin intermediul presei este aproape inutilă atâta timp cât niciun cititor, cu excepția persoanelor care o cunosc deja, nu o pot identifica pe copilă.

De altfel, toate marile cazuri din ultimii câțiva ani, de crime și de jafuri i-au îngenunchiat pe polițiști care nu au nicio pistă de luni sau ani de zile de la comiterea faptelor. Dar să ne întoarcem la povestea nostră.

“Polițiștii, sprijiniți de jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari caută o fetiță dispărută de la domiciliu.  Fetița, de 6 ani, a dispărut în jurul orei 14.00.

La activitățile de cautare va participa și un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Politie al Județului Maramureș.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă,112!

Ultima data a fost vazuta in timp ce se juca cu o alta fetita, in curtea unui vecin. Fetita cu care s-a jucat le-a indicat politistilor ca s-ar fi indreptat spre un râu”, ne spune un comunicat al IPJ Maramureș, subinspector de poliție Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș. 

Este incredibil câte forțe de ordine caută un copil precum acul în carul cu fân. Ați înțeles pe cine trebuie să găsiți? Fără fotografie, fără semnalmente.

Avem toată încrederea în câinele de poliție, fără glumă.

Adauga comentariu