REALI Kache TV. LECȚII anticorupție cu MULTIPLUL INCULPAT Cherecheș. Spălătorii de cadavre salvează Baia Mare cu imaginile bradului de Căciun după Valentine’s Day

Tot satul s-a adunat la tembelizor în această seară pentru că a venit circul și la noi acasă. Realitatea TV, de la care televizorul meu a făcut GUȘĂ în ultima vreme în loc de GRIPĂ, transmite live din Baia Mare, de cele mai multe ori fără focus, din cauza cameramanului amator care găsește claritatea imaginii mai mult pe pereții din spatele invitaților.

Și ce să vezi, cel care se laudă că nu mai există infracțiuni în codul penal de care să nu fie suspect, anchetat sau trimis în judecată, Cătălin Cherecheș, acest El Kache al Maramureșului, a devenit simbolul luptei anticorupție în viziunea unor spălători de cadavre ale televiziunii de la centru.

Și luptă și dăi, și luptă și… Ghiță și Koveși și marile realizări ale celui despre care Cosmin Gușă a afirmat că “nu am avut puterea ca moderator să-l întrerup” a atins apogeul căderii în genunchi spunând despre Cherecheș că a ajuns unul dintre cei mai mari cunoscători a legilor din România! Mamăăăă! Tatăl respectării legilor, nu altceva!

Buuun! Nu-i nimic. Baia Mare a fost salvată în această seară, cu imagini de la Crăciun, cu frumosul brad, cu pitorescul patinoar, chiar dacă încă nu s-au stins bine lumânările Sărbătorii îndrăgostiților, Valentine’s Day! Asta doreau să spună bătrânii când ziceau “Fă în drum și fugi în tufă”!

La REALI Kache TV se vorbește despre rădăcina corupției din România, co-moderator fiind Cătălin Cherceheș, trimis de către DNA în judecată pentru multiple fapte de corupție, anul trecut, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată, efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția pe care o îndeplinește, fals în declarații în formă continuată, corupere a alegătorilor în formă continuată. Deci nu la noi e problema, nu!

Precizăm că, la data de 20 mai 2016, procurorii anticorupție au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Cherecheș Cătălin, într-un alt dosar, în legătură cu săvârșirea unei infracțiuni de luare de mită, în formă continuată. Dar mai contează? Nu! Trăiască panseluțele și cine a sponsorizat igienizarea scărilor de bloc!

În timp ce moderatorii plictisiți încearcă să anime nimicul, un adept Cherecheșian, consilierul local Radu Ardelean, deșteptul fără diplomă, care se laudă că o are din Italia dar nu o poate arăta în România, se uită în telefon, iar scaunele din partea destinată publicului sunt majoritatea goale! 13 goale, 7 cu invitați!

Noroc că nu i-au murit toți lăudătorii, Pomohaci având alte treburi, cu alte organe, nejudiciare. Prezența în emisiune a lui Aurel Tămaș, acest nuntaș, mereu câștigător al trofeului “Artistul fără nume” și al Inimilor albastre de la Viagra i-a închinat și el vreo două “ode”, neobositului edil băimărean.

În contrapartidă, Cherceheș a aruncat pastila, nu s-a văzut dacă a fost albastră sau roz, că ar fi bine să se lanseze în politică. Poate în locul său. Mai vedem. Nu emisiunea. Simulacrul de jurnalism, murdar, de canal, ce mi-a adus aminte de ultimele ore ale telejurnalului comunist.

Nu se spune că Baia Mare nu are grădină zoologică, nu are parc industrial, nu are ștrand, nu are bazin olimpic, nu are niciun centru expozițional, nu are filarmonică, nu are nici măcar un magazin destinat muzicii. Nimic. Băi, nimic. Bani să iasă…

 

Adauga comentariu