SĂ o GĂSIM pe micuța Valentina Rusnac! După ORE de căutări NU au găsit FETIȚA DE 6 ANI DISPĂRUTĂ din Repedea. Au GĂSIT însă o poză cu ea după “dușul” Ziarului de Baia Mare

Un fapt fără precedent se petrece în aceste ore în Maramureș. O fetiță de numai 6 anișori nu mai este de găsit, după ce s-a jucat împreună cu o prietenă în curtea vecină din Repedea. Oamenii legii se tem de faptul că prietena dispărutei le-a spus polițiștilor că fata pe care o caută se îndrepta spre râu.

Inițial, polițiștii nu ne-au oferit nici fotografia fetei dispărute nici semnalmentele acesteia pe motiv că procedura e greoaie și că au nevoie de acordul opărinților pe care, spre binele lor, nu au reușit să-i convingă să ne lase să publicăm o poză.

Ne întrebam dacă IPJ are psihologi plătiți pe bani greu, și are. Ce rol au în aceste situații limită? Ce ce polițiștii maramureșeni nu se descurcă niciodată în momente extrem de dificile decât după ce le facem câte un duș rece în ziar? Nu toți, pentru că majoritatea putorilor din presă ar muri fără informații de duzină de la autorități.

După multe ore de căutări, polițiștii nu au găsit fetița dar au găsit o fotografie cu ea. E ceva, nu? La solicitarea Ziarului de Baia Mare ne-au dat și numele fetei, Valentina Rusnac. Deci, după ore peirdute, haideți să începem căutările cu adevărat.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112!

 

Adauga comentariu