Saltele de pat pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor - soluții de la Nichiduță

Mediul în care se dezvoltă bebelușul trebuie să fie unul ce asigură o creștere armonioasă. Este cunoscut că primele luni de viață sunt cruciale pentru o bază sănătoasă și un sistem imunitar puternic.

Activitatea predominantă a bebelușului este somnul. Dormind, acesta crește și se dezvoltă accelerat, de aceea majoritatea mămicilor își axează căutările în mediul online după o saltea pentru piticul meu foarte bună.

Orientat spre grija față de cei mici, Nichiduță recomandă saltele din materiale naturale -  în special cele din fibră de nucă de cocos. Salteaua pentru copii Cocos Confort spre exemplu, dar și alte modele ce se regăsesc în catalogul magazinului dispun de husă lavabilă, antialergică.

Aceste modele de saltea permit o bună circulare a aerului și împiedică încălzirea excesivă a corpului, fapt ce duce la un alt nivel calitatea somnului. Salteaua pentru copii Cocos Confort este fermă, ceea ce va susține corect coloana pentru o dezvoltare sănătoasă.

De ce fibre din nucă de cocos?

În primul rând, fibra din nucă de cocos este un produs natural ce își menține forma chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.Avantajul principal este că asigură o poziție corectă bebelușului fără să îl incomodeze.

Structura saltelei

Structura clasică a unei astfel de saltele se regăsește standard sub formă de sandwich, adică dispune de două straturi de fibră, iar în interior de un strat de spumă. Poliuretanul sau materialul spumei are rolul de permite circulația aerului și de a conferi acea caracteristică anti umezeală.

Buretele saltelei Cocos Confort este antialergic, nu permite dezvoltarea acarienilor și nu reține praful. Pentru o bună mentenanță, se recomandă schimbarea saltelei de pe o parte pe alta de fiecare dată când este schimbată lenjeria pentru o bună aerisire.

E preferat ca husele pentru saltea să fie detașabile și impermeabile pentru a nu reține umezeala.Mai mult decât atât, răspunsul căutărilor mămicilor vizavi de o saltea pentru piticul meu foarte bună este generat ușor în magazinul online nichiduta.ro.

Rezistența anti umiditate și anti alergeni - proprietățile fibrei din nucă de cocos

Un alt aspect important de luat în considerare este permeabilitatea unei astfel de saltele și avantajele aferente. O bună ventilație a saltelei este redată prin acel strat de burete antialergic, care permite aerisirea optimă pentru un somn ca de bebeluș.

Umiditatea excesivă este periculoasă și pentru adulți, ca să nu mai vorbim de perioada în care bebelușul se formează și acest efect negativ se resimte puternic mai cu seamă în ceea ce privește sistemul respirator.

Într-un mediu umed este favorizată frecvent dezvoltarea acarienilor și a bacteriilor dăunătoare respirației și pielii. Din acest motiv proprietatea permeabilității este un punct de reper în alegerea saltelei.

Proprietățile nucii de cocos sunt recunoscute ca fiind în sine avantajoase pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute și lupta împotriva bacteriilor ce cauzează diverse boli respiratorii.

O proprietate în plus ce vizează saltelele este aceea de a menține un mediu uscat pentru copil. Calitatea somnului celui mic duce la o dezvoltare armonioasă, fiind un punct important de pornire în lungul drum al vieții.

Datorită acestor avantaje, modelele ce constituie un punct de reper pe nichiduta.ro oferă confortul fibrei de cocos pentru majoritatea categoriei.

În portofoliul variat al celor de la Nichiduță, dimensiunile saltelei precum și grosimea acestora variază în funcție de cerințele mămicilor care au instinctul de a alege ce e mai bun pentru copilul lor. Cei interesați găsesc toate detaliile necesare pentru a realiza o alegere potrivită în dreptul fiecărui tip de saltea pe Nichiduta.ro.

Adauga comentariu