Se lansează Ziar de Suceava, a 14-a publicație online din rețeaua Presa Bună!

Cea mai mare retea de publicatii locale online se extinde si la Suceava, Presa Buna ajungand sa aiba deja 14 ziare online. Ziar de Suceava va fi condus de Danut Zuzeac, un jurnalist cu foarte multa experienta in reteaua Adevarul, serios si obiectiv.

"Noi nu construim o retea de corespondenti, ci o retea de ziare adevarate, independente editorial una de alta, dar congruente editorial atunci cand subiectele o impun. Ma bucur ca invadam Moldova tot mai mult, e o regiune cu presa locala activa, poate cea mai activa din Romania. Danut Zuzeac vine cu un bagaj impresionant de experienta si cu mult bun simt. E un ziarist cumpatat, dar ferm, un ziarist muncitor si, desi tanar, cu multi ani de presa in spate.

E a 14-a editie deschisa si simtim nevoia unei intalniri de grup, ea va avea loc la finele lui septembrie si vom lucra 5 zile impreuna pe strategii editoriale si completarea competentelor profesionale. Astazi un ziarist complet este cel care isi dezvolta aptitudini si pentru partea tehnica - editare video, voice over, instrumente electronice de investigatie. Nu are ce sa iasa rau, suntem aici cu totii ca sa invatam. Presa Buna creste mare si e nevoie de rigurozitate pentru a o manageria", a declarat Liviu Alexa, jurnalistul care detine reteaua.

    Stiri de Bistrita
    Ziar de Arad
    Stiri de Focsani
    Ziar de Cluj
    Stiri de Arges
    Stiri de Iasi
    Ziarul de Craiova
    Ziarul de Salaj
    Ziar de Gorj
    Ziar de Hunedoara
    Ziarul de Baia Mare
    Ziar de Alba
    Ziar de Oradea
    Ziar de Suceava

Adauga comentariu